Patrick til lillebror: Du skal ikke være bange

Patrick Nielsen tror på lillebror Micki, inden han skal i kamp og forsvare sin WBC-titel i Albertlund 19. marts. Men storebror er alligevel ikke helt rolig

Patrick Nielsen giver brormand Micki Nielsen gode råd, inden han skal i titelforsvar den 19. marts. (Foto: René Schütze)
Patrick Nielsen giver brormand Micki Nielsen gode råd, inden han skal i titelforsvar den 19. marts. (Foto: René Schütze)

Patrick Nielsens store lillebror Micki skal forsvare sin WBC cruiservægt-titel mod italienske Mirko Larghetti den 19. marts Musik Teatret i Albertslund.

I den anledning varmer hans noget mindre storebror Patrick Nielsen op med sit syn på Micki og hans muligheder mod den stærke italiener, som kun har tabt én enkelt gang i sine 25 optrædener i ringen.

Patrick Nielsen har det ikke helt nemt ved igen at skulle se sin lillebror i den rå arena, hvor han giver tæsk, men selvfølgelig også selv får en del af slagsen.

- Jeg har altid sagt til Micki, at han skal tro på sig selv og aldrig være bange for noget, siger Patrick Nielsen i en pressemeddelelse, hvor han også giver udtryk for sine bekymringer:

- Jeg har det faktisk svært med at se Micki bokse. Selvfølgelig tror jeg på ham, men han er stadig min lillebror, og man ønsker jo ikke at se ham komme til skade.

Se også: Revanche på 50 sekunder: Båret ud efter modbydelig nedslagtning

Patrick Nielsen tvivler dog ikke på brormands evner og slet ikke på, at han banker sin kommende modstander fra Italien.

- Det bliver en hård kamp, men Micki er klar. Jeg føler mig meget sikker på, at han vinder, fordi jeg har set Micki træne og sparre på det sidste. Jeg tror, at han er i sin bedste form nogensinde.

Patrick Nielsen er ikke sen til at melde ud, hvor langt hans lillebror kan nå i boksesporten. Og det er de helt store adjektiver, han bruger om sin voldsomt slående bror.

- Jeg har længe sagt, at Micki er klar til de store kampe. Han er en af de mest hårdtslående cruiservægtere, og som jeg ser det, så kan kan blive det næste store navn i sin vægtklasse.

Om Micki Nielsen får en af 'de helt store kampe' afhænger givetvis af, om han tæsker Mirko Larghetti den 19. marts. Men mon ikke, at Micki Nielsen har en fin tro på succes. Det danske stortalent har nemlig endnu sit første nederlag til gode. 20-0 hedder statistikken. Og 14 af sejrene er kommet via knockout.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere