Patricks bror knaldet for doping

Kevin Reinhard Nielsens A-prøve er positiv - risikerer fire års karantæne

Her er hele familien Reinhard Nielsen samlet. Forrest faderen Jan. Dopingmistænkte Kevin Reinhard Nielsen står til højre. (Foto: Thomas Sjørup)
Her er hele familien Reinhard Nielsen samlet. Forrest faderen Jan. Dopingmistænkte Kevin Reinhard Nielsen står til højre. (Foto: Thomas Sjørup)

Drømmen er at gå i fodsporet på de to brødre - Patrick og Micki. Det store mål er at blive verdensmester.

Men de forhåbninger og drømme kan Kevin Reinhard Nielsen sandsynligvis godt skrinlægge.

For den 18-årige bokser og lillebror til de to professionelle boksere Patrick og Micki Nielsen er blevet taget for doping.

Det skete i forbindelse med de Sjællandske Mesterskaber i Idrætshuset 8. marts, hvor han blev udtaget til dopingprøve i forbindelse med finalekampen i supersværvægt mod Ken Ljungquist, hvor han i øvrigt tabte med dommerstemmerne 3-0.

En kamp, hvor hans brødre, Patrick og Micki, så på fra ringside.

Har taget anabolske steroider
Benny Jørgensen, formand for Dansk Amatør Bokse Union, bekræfter han har modtaget svaret fra Anti Doping Danmarks undersøgelser fra stævnet.

Se også: Kæk modstander: Patrick ryger i gulvet i femte

- Der er kommet svar på A-prøven. Den er positiv. Men ingen er skyldige, før der foreligger et endeligt svar på B-prøven, siger Benny Jørgensen til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om anabolske steroider, som Kevin Reinhard Nielsen er blevet knaldet for. I værste fald risikerer han en straf på fire års udelukkende.

18-årige Kevin Reinhard Nielsen er relativt ny på boksescenen. Forud for de sjællandske mesterskaber havde han kun bokset fire kampe.

Han er - ifølge Ekstra Bladets oplysninger - blevet indkaldt til et møde for at få vished for, hvilke konsekvenser det har at overtræde dopingreglerne.

Kevin Reinhard Nielsen stillede op for Valby, da han boksede ved mesterskaberne i sidste måned.

Se også: Voldsdømt bokser: PISSE-skuffet

Patrick i ringen lørdag
På lørdag bokser hans bror Patrick Nielsen i Frederiksberg Hallen, når han møder argentineren Ruben Eduardo Acosta.

Patrick Nielsen er trådt til, fordi brormand Micki Nielsen pludselig blev ramt af en lungebetændelse.

Se også: Sauerland optrapper bokse-krig: Vi har option på Rudys næste kamp

Patrick Nielsen har i øvrigt været forbavsende tavs om en kamp mod Rudy Markussen. Oven på den seneste sejr råbte han højt, men han har slet ikke ført sig frem på samme måde, efter Rudy Markussen har meddelt, han er parat til en kamp.

Promotor Nisse Sauerland har påstået, han har option på Rudy Markussens næste kamp, men han har endnu ikke annonceret, hvornår kampen skal finde sted.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kevin Reinhard Nielsen.

43 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere