Patricks fremtidsplaner: Jeg skal redde unge kriminelle

- Jeg skal åbne mit eget bokse-gym og hjælpe unge kriminelle væk fra gaden, siger Patrick Nielsen

Den danske bokser vil åbne sin egen bokse-gym. Foto: Jakob Jørgensen
Den danske bokser vil åbne sin egen bokse-gym. Foto: Jakob Jørgensen

Patrick Nielsen er kun 25 år, men han er allerede begyndt tænke lidt over, hvad der skal ske med livet, når boksekarrieren en dag er slut. Og det kan ske før man regner det, fordi det er en sport, hvor det er umuligt at planlægge for langt ud i fremtiden.

Patrick Nielsen går med seriøse planer om at åbne et bokse-gym i nærmeste fremtid.

- Jeg arbejder meget målrettet på at åbne mit eget bokse-gym. Min plan er, at jeg vil være med til at hive unge, kriminelle væk fra gaden.

- Jeg vil gerne være med til at give drenge en god og lysere fremtid. Jeg vil være med til at give dem tro, håb og bringe dem væk fra det kriminelle miljø, forklarer Patrick Nielsen.

Supermellemvægteren, der har været med på den professionelle scene siden 2009, leder efter lokaliteter i Albertslund, hvor han er født, opvokset og bor i dag.

Leder efter lokaler i Albertslund
- Jeg kan godt lide Albertslund. Den by har givet så meget til mig, og nu vil jeg gerne give noget tilbage. Derfor leder vi lige nu efter lokaler i Albertslund, hvor vi kan starte vores eget institut, siger Patrick Nielsen.

Planen på lidt længere sigt er, at Patrick Nielsen flytter sin træning ud til de nye lokaler i Albertslund, når han sammen med sine samarbejdspartnere har fundet lokaliteterne i hjembyen.

- Vi er flere der går ind i det her. Jeg skal selvfølgelig fokusere meget på min boksning. Men der vil være folk omkring mig, som vil hjælpe til, påpeger Patrick Nielsen.

Viser familien frem på tv
Han har været med i Vild Med Dans, i Paradise Hotel, i gameshowet Helt i Skoven. Og nu stiller Patrick Nielsen op i endnu et tv-program.

2. februar er der premiere på programmet: Familien Nielsen.

Her viser bokseren hele sin familie frem. Det sker foreløbig i tre programmer, der skal bringe seerne tættere på boksefamilien.

- Mange folk ser og læser meget om os. De oplever kun den hårde side. Vi ligner måske nogle rigtige rødder. Men bag den hårde facade er der masser af kærlighed og godt humør i vores familie. Det synes jeg det første program viser meget godt, forklarer Patrick Nielsen.

Hele familien medvirker i programmet. Patrick Nielsen, hans boksende lillebror Micki og den mindste bror Patrick samt hans forældre.

- Jeg vil gerne med programmerne vise, at vi også har en anden og blød side. Vi lever et normalt liv som alle andre mennesker, påpeger han.

Husk, at du kan følge Patrick Nielsens comeback-kamp live på Viasat Fighting eller på ekstrabladet.dk lørdag aften...

Se også: Patrick inden lørdagens comeback: Giv mig nu et stort navn

Se også: Patrick Nielsens ven skuddræbt i sommerhus: Jeg har mistet min bodyguard

Se også: Mayweather klar til kæmpe comeback: Men griner af MMA-stjernens krav

Tatoveringen på Daniel Heinzes overarm fortæller meget om hans egen kriminelle historie, før han fandt en redningsplanke i bokseringen. For andre er turen gået den anden vej, og dommene er mange. Foto: Jakob Jørgensen Sport og Spil Mord, misbrug, vold og voldtægter: Danske prof-bokseres Hall of Shame

Se alle Patricks flotte KO's her:

24 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere