Annonce:
Annonce:

Patricks knockout-mareridt ryster dansk ekspert: Det er livsfarligt!

Bokse-eksperten Brian Mathiasen kan ikke forestille sig, at Patrick Nielsen får karrieren på ret kurs igen, efter at danskeren blev offer for grufuld knockout i London

Annonce:
Følg Boksning

Det er de der sekunder, hvor tiden står stille. Øjeblikket, hvor lyset slukker hos den ene, og gnisten tændes hos den anden.

Patrick Nielsen vaklede rundt allerede efter det første slag. Han var færdig. Hovedet hang, og paraderne var nede.

Da kom de to næste angreb. John Ryders venstre hånd hamrede mod danskerens ansigt. Siden fulgte en uppercut. Endelig kunne den tatoverede krop få tid og lov til at ramme kanvassen.

- Hvis kamplederen havde stået på den rigtige side, ville han have set, at Patrick allerede var skudt i luften, da han blive ramt med den første højre. Der er kampen slut. Der er no way, at han ville kunne fortsætte efter det, siger bokse-ekspert Brian Mathiasen til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Patrick ender så med at få to slag ekstra lige bagefter. Det er livsfarligt! Når man først er blevet ramt af et knockout-slag og så får to mere. Og han havde jo allerede ’en i banken’ fra en tidligere i kampen, lyder analysen.

Mathiasen har kommenteret mange kampe med Nielsen som deltager, og ydmygelsen i London hører til en af de grummeste, den danske ekspert og træner har overværet.

- Det var meget ubehageligt at se ham få de to slag ekstra. Det er ikke særlig sundt, og det var en meget grim knockout. Havde det bare været det ene slag … Men det er altså fire gange, han får en hjernerystelse. siger Mathiasen.

Artiklen fortsætter under billedet...
16.1.30449900.jpg
Trods den frygteligt knockout, kom Nielsen på benene igen. Og på hotelværelset kunne han i nederlagets stund senere gøre status. Med en besked om, at det var 50/50, om karrieren skulle fortsætte.

Står det til Brian Mathiasen, bør den procent-udregning dog se noget anderledes ud for Nielsens vedkommende.

Annonce:

- Han smed sin karriere på gulvet i aftes. Det er ingen vej tilbage nu. Han ryger gevaldigt ned i løn og har mistet popularitet. Han er ikke et salgbart produkt mere.

- Folk, heriblandt jeg selv, har tvivlet på ham, men det skal også siges til Patricks forsvar, at han har haft en meget hård karriere på det mentale plan. Jeg har ondt af ham, siger Mathiasen.

Men boksesporten er ubarmhjertig, og nogle nederlag gør ekstra ondt. På kroppen og på karrieren.

- Det her var en vind-eller-forsvind-kamp. Det måtte briste eller bære. Han møder ikke en verdensklasse-bokser, og det var et stort medieopbud. Alles øjne var på den kamp, siger Mathiasen.

- Jeg ved ikke, om han kommer over det her. Og det er nok også et spørgsmål, om han skal det. Hvad er perspektivet nu? Det her var en gylden mulighed, siger Mathiasen.

- Set fra Sauerlands perspektiv ved de udmærket godt, at det bliver svært nu. Nielsen havde ikke niveauet, som WBA-ranglistens førsteplads fejlagtigt havde løftet ham op på, lyder det.

Annonce:

Se interviewet her - så skuffet var Nisse Sauerland efter Patricks nedtur:

På randen af sammenbrud efter total ydmygelse: Stop nu for faen!

Patrick græd i omklædningsrummet: Overvejer at stoppe

Tidligere mester hudfletter Patricks nedtur: Fejl på lilleput-niveau

Hvem er den nye Kessler? Her er de ti bedste bud

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: