Patricks træner raser mod 'fans': Det er kummerligt!

Tastatur-krigere og andre kritikere burde tale med deres kæledyr i stedet for at svine Patrick Nielsen til, siger Gutte Løiborg

Mens Patrick Nielsen trækker på skuldrene over kritikken, der i efterhånden mange år har haglet ned over ham, hans livsstil og karriere, er hans træner, Gutte Løiborg, anderledes irriteret.

Forud for kampen lørdag mod Arthur Abraham i tyske Offenburg skyder han med skarpt mod de mennesker, der sidder ved et tastatur et eller andet sted og sviner den danske bokser til.

- Der findes mange tastatur-krigere, der kan en masse, når de sidder derhjemme med deres tebirkes og Cocio. Det er let nok at sidde og sige, at Patrick er en slapsvans og ditten og datten.

- Men de kunne jo prøve at kigge forbi. Det skal de være hjertens velkomne til, så kan det nok være, der kommer andre boller på suppen, siger han til Ekstra Bladet nogle få dage før kampen i Tyskland.

Patrick om karrierens største mareridt: Uhyggeligt det kunne ske

Gutte Løiborg, der har trænet Patrick Nielsen i mange år og kender ham bedre end de fleste, har det fint med kritikere.

Så længe de ved, hvad de taler om.

- De må for den sags skyld sige, hvad de har lyst til. Men man skal have sin viden i orden. Man skal ikke sidde og kloge sig og skyde på folk uden at have baggrundsviden i orden.

- Man må have lidt fædrelandsrespekt. Det er trods alt en dansker, der er i kamp. At skrive, at han bare skal slås ned og hvad ved jeg…I min verden er det respektløst og kummerligt, siger han.

Artiklen fortsætter under billederne

doc6zuo7zbg96vsmuf6ol6.jpg

doc6zuo72wlyl3vb2cydf6.jpg

doc6zuo72ttovnh71v56em.jpg 

Selv tager Patrick Nielsen det med ophøjet ro.

Han har lært at sortere fra.

- Jeg har min facebook, min insta og snappen. Og hvis der er noget med nogen, så bliver de bare slettet, kommer det afmålt og kalkuleret i kølvandet på kommentaren om, at han for længst har droppet at læse om sig selv i medierne.

For Gutte Løiborg spiller de etablerede medier en mindre rolle. De er skriverierne fra almindelige mennesker, der for alvor kan irritere ham.

- Alle udenforstående kan jo skrive, hvad de har lyst til. Der er så mange nederdrægtige og modbydelige kommentarer fra folk. Det er på facebook og lionheart-boxing.com det meste af det. Der sidder en masse tastatur-krigere, der kloger sig. Man skal have sin viden i orden, inden man skyder på folk. Ellers skal man holde sin mund lukket, siger han.

- Så kan man drøfte det med sine venner eller kæledyr, siger han.

Patrick Nielsen møder lørdag aften tyske Arthur Abraham i Offenburg.

Husker du Danmarks skøjteprinsesse? Her er Mikkeline i dag

Patrick Nielsens far: Måske har jeg været for hård - måske var det en stor fejl

Ballade på rød løber: Her hamrer Patrick Nielsen reporter i gulvet