Annonce:
Annonce:

Promotor afslører: Patrick får ny storkamp

- Patrick Nielsen fortjener en revanchematch mod Arthur Abraham, og den får han til efteråret, bekræfter promotor Nisse Sauerland

Annonce:
Følg Boksning

Patrick Nielsens boksekarriere er langtfra et overstået kapitel.

Den 27-årige supermellemvægter med rødder Albertslund sagde ellers, han ville stoppe karrieren, hvis han tabte til Arthur Abraham 28. april. Det gjorde han meget knebent. 116-111 havde to af dommerne, hvilket var totalt misvisende, mens den tredje havde 114-113 i danskerens favør.

Men efter den tætte kamp, er der nu udsigt til en revanchekamp mellem de to boksere.

Underskrives i næste uge
- Det var en meget tæt afgørelse, da de mødtes i Tyskland. Hvis kampen var foregået i Danmark, havde Patrick måske vundet. Han fortjener en revanchekamp. Det forventer jeg han får i København engang til efteråret. Formentlig i september, siger promotor Nisse Sauerland til Ekstra Bladet.

Er kontrakten mellem parterne underskrevet?

Annonce:

- Nej, ikke endnu. Men det forventer jeg vil ske i den kommende uge, hvor vi så kan offentliggøre dato og arena. Men det ligger fast, at kampen skal foregå i København.

- Arthur er meget positiv for at bokse en revanchekamp, og i Patrick-lejren hører jeg også positive meldinger, så vi forventer tingene nemt falder på plads, siger Nisse Sauerland.

Promotoren har ikke længere en fast aftale med Patrick Nielsen, der i mange år var i stald hos Team Sauerland. Men han var meget imponeret over danskerens indsats i ringen for et par uger siden i Tyskland.

- Patrick leverede en meget fin indsats i den kamp. Derfor skal der også være en revanchekamp, pointerer Nisse Sauerland.

Træner to gange om dagen
I Patrick Nielsen lejren er glæden stor over udsigten til et nyt møde med Arthur Abraham.

- Vi synes ikke, Patrick tabte den kamp i Tyskland. Derfor vil det være fantastisk, hvis vi kan få lokket Abraham til Danmark.

Annonce:

- Patrick er meget opsat på, han skal vinde revanchekampen her i København.  En kamp i september vil passe os rigtig godt. Patrick har på trods af nederlaget vist stærk karakter og taget store skridt den seneste tid.

- Han træner to gange om dagen og er i gang med at bibeholde den gode form, forklarer Simon Lundt Hansen, der er manager for Patrick Nielsen.

Arthur Abraham er i slutningen af karrieren. Den 38-årige tidligere WBO-verdensmester har 47 sejre og blot seks nederlag i karrieren som professionel. 30 af kampene er vundet før tid. Men de senere år har han ikke slået lige så hårdt som vi så i de tidlige år som professionel bokser.

Flot fight af modig Patrick - men slået knebent af Abraham

Splittede dommere: Power-Patrick kan få stor rematch i Danmark

Pinligt vægtdrama for Patrick Nielsen før storkamp

  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Bagholdet

Annonce:
Annonce: