Promotor afslører: Patrick får ny storkamp

- Patrick Nielsen fortjener en revanchematch mod Arthur Abraham, og den får han til efteråret, bekræfter promotor Nisse Sauerland

Patrick Nielsen boksede en fin kamp for et par uger siden, hvor han tabte knebet til Arthur Abraham. Nu skal de mødes i en revanchekamp til september i København. Foto: Lars Poulsen.
Patrick Nielsen boksede en fin kamp for et par uger siden, hvor han tabte knebet til Arthur Abraham. Nu skal de mødes i en revanchekamp til september i København. Foto: Lars Poulsen.

Patrick Nielsens boksekarriere er langtfra et overstået kapitel.

Den 27-årige supermellemvægter med rødder Albertslund sagde ellers, han ville stoppe karrieren, hvis han tabte til Arthur Abraham 28. april. Det gjorde han meget knebent. 116-111 havde to af dommerne, hvilket var totalt misvisende, mens den tredje havde 114-113 i danskerens favør.

Men efter den tætte kamp, er der nu udsigt til en revanchekamp mellem de to boksere.

Underskrives i næste uge
- Det var en meget tæt afgørelse, da de mødtes i Tyskland. Hvis kampen var foregået i Danmark, havde Patrick måske vundet. Han fortjener en revanchekamp. Det forventer jeg han får i København engang til efteråret. Formentlig i september, siger promotor Nisse Sauerland til Ekstra Bladet.

Er kontrakten mellem parterne underskrevet?

- Nej, ikke endnu. Men det forventer jeg vil ske i den kommende uge, hvor vi så kan offentliggøre dato og arena. Men det ligger fast, at kampen skal foregå i København.

- Arthur er meget positiv for at bokse en revanchekamp, og i Patrick-lejren hører jeg også positive meldinger, så vi forventer tingene nemt falder på plads, siger Nisse Sauerland.

Promotoren har ikke længere en fast aftale med Patrick Nielsen, der i mange år var i stald hos Team Sauerland. Men han var meget imponeret over danskerens indsats i ringen for et par uger siden i Tyskland.

- Patrick leverede en meget fin indsats i den kamp. Derfor skal der også være en revanchekamp, pointerer Nisse Sauerland.

Træner to gange om dagen
I Patrick Nielsen lejren er glæden stor over udsigten til et nyt møde med Arthur Abraham.

- Vi synes ikke, Patrick tabte den kamp i Tyskland. Derfor vil det være fantastisk, hvis vi kan få lokket Abraham til Danmark.

- Patrick er meget opsat på, han skal vinde revanchekampen her i København.  En kamp i september vil passe os rigtig godt. Patrick har på trods af nederlaget vist stærk karakter og taget store skridt den seneste tid.

- Han træner to gange om dagen og er i gang med at bibeholde den gode form, forklarer Simon Lundt Hansen, der er manager for Patrick Nielsen.

Arthur Abraham er i slutningen af karrieren. Den 38-årige tidligere WBO-verdensmester har 47 sejre og blot seks nederlag i karrieren som professionel. 30 af kampene er vundet før tid. Men de senere år har han ikke slået lige så hårdt som vi så i de tidlige år som professionel bokser.

Se også: Flot fight af modig Patrick - men slået knebent af Abraham

Se også: Splittede dommere: Power-Patrick kan få stor rematch i Danmark

Se også: Pinligt vægtdrama for Patrick Nielsen før storkamp

  

29 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere