Raser efter storkampen: 'Decideret flovt'

Conor McGregors opførsel efter kampen var decideret pinlig, lyder det fra en dansk bokser, der kommenterede kampen i Ekstra Bladets TV-studie

Kæmpefavoritten Floyd Mayweather jr. gjorde, hvad han skulle.

Han stoppede MMA-udfordreren Conor McGregor før tid og reddede både sin egen og boksesportens ære ved at sætte tingene på plads i 10. omgang.

Indtil da havde McGregor kæmpet en brav kamp og forsøgt med de midler, han havde i arsenalet. Ifølge ESPN landede han 111 slag på Mayweather, og det er faktisk 30 mere, end Manny Pacquiao formåede for to år siden.

doc6wf70nqpbg417otdckal.jpg 

Men på trods af det, så var amerikaneren dog klart foran på point, da kamplederen satte en stopper for showet.

I Ekstra Bladets TV-studie var bokseren Osama Hadifi og MMA-kæmperen Søren Bak klare i spyttet efter kampen. De mener, at der ikke bør laves flere af den slags kampe i fremtiden.

- Jeg synes ikke, at det har nogen plads. Men de skal være velkommen til at komme over i buret, lyder det kækt fra MMA-kæmperen.

doc6wf79ueu3vsw0f3ykak.jpg 

Bokseren Hadifi mente, at McGregor ikke havde noget at gøre i ringen, men det var en episode efter kampen, der fik ham til at gå til angreb på MMA-kæmperen.

- Jeg synes, at det er decideret flovt af Conor McGregor. Han har lige tabt en kamp og står og smiler til hele verden og til kameraerne. Det viser bare, at det er et show. Han har kun gjort det for pengenes skyld, siger han.

- Han griner hele vejen til banken, det er der ingen tvivl om, lød det fra MMA-kæmperen Søren Bak.

Mayweather: McGregor var meget bedre, end jeg troede

Afgørelsen kom i 10. omgang, hvor den irske fighter blev stoppet.

- Han boksede offensivt og fysisk tæt på ham, og til sidst kunne McGregor slet ikke holde ham på afstand. Jeg synes, at det var i orden, at han (kamplederen, red.) stoppede kampen, for han forsvarede sig ikke i et halvt minut. Hvis man ikke gør det, så har man ikke noget at gøre deroppe, siger Hadifi.

MMA-kæmperen mente derimod, at det var en smule tidligt og 'nikkede ja' til, at den ikke var blevet stoppet i UFC-regi. McGregor var selv ærgerlig over, at kampen blev stoppet så hurtigt.

Men nu handlede det altså om boksning, og her var Mayweather en klasse over bokse-debutanten McGregor.

Se efterbehandlingen af storkampen her:

Studie: Mayweather vs. McGregor_3min_reaktioner

Av, av, av! De smider tøjet for McGregor og Mayweather