Raser over dommerne: - Skandaløst! - Patrick blev skidt på!

Både eksperter i Danmark og Tyskland undrer sig over Patrick Nielsens store nederlag hos to af dommerne i split-decision-braget natten til søndag

SE DEN KONTROVERSIELLE AFGØRELSE I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

 

Patrick Nielsen tabte natten til søndag kampen mod den rutinerede tyske stjernebokser Arthur Abraham, men det skete efter en tæt kamp, som dommerne havde som split-decision. Det vil sige, at dommerne var uenige.

Den første dommer havde Patrick Nielsen som vinder med 114-113, mens de to øvrige dommere havde en klar sejr til Abraham på 116-111.

- For mig er det en meget diskutabel sejr, og de to dommere, der har Abraham til at vinde med fem point, det er skandaløst, lød det efter kampen fra Jesper D. Jensen på TV3+, hvor han var ekspertkommentator. (se tv-klippet med hele vurderingen lidt længere nede).

Artiklen fortsætter under billederne

doc6zwxqtgn10z1mcke16el.jpg

doc6zwxpcikz69nr06ek.jpg

Splittede dommere: Power-Patrick kan få stor rematch i Danmark 

Den tidligere topbokser er i dag formand for Dansk Professionel Bokseforbund, og han var heller ikke imponeret af kamplederen.

- Jeg vil sige, at denne her kampleder ham vil vi ikke bruge i Danmark og heller ikke i WBA, hvor jeg er med. Han er ukonsekvent. Når man starter med at give henstillinger, så skal der være en konsekvens, lød det fra Jensen.

- Og den største skandale er den her tælling, der er. Der er kun en der bestemmer i ringen, og det er kamplederen. Hvis han laver tælling eller advarsel, så skal dommerne følge det, så det er en 10-8-omgang, det vil sige to point, lød det fra Jensen om episoden, hvor dommeren talte længe over Patrick Nielsen, der ellers hurtigt meldte sig klar og blot rystede på hovedet over, hvad der skete.

- Enten falder eller glider Patrick. Der sker jo ikke noget som helst. Det er Abraham, der presser ham ned, fordi de har låst hinandens arme, lød vurderingen fra Jensen.

'SKANDALØST!' SE HELE VURDERINGEN FRA DEN DANSKE EKSPERT I TV-KLIPPET HER

Og det er altså ikke kun i Danmark, at man undrer sig.

På den tyske tv-kanal Sport1, der sendte kampen i Tyskland, var man også harme over bortdømmelsen af danskeren.

- Danskeren er blevet skidt på, lød det fra den tidligere bokser Graciano Rocchiagini, mens verdensmester-bokseren Regima Halmich også havde dansk sejr.

- Jeg har Nielsen til at vinde med en runde, lød det.

Patrick Nielsen havde på forhånd bebudet, at han ville stoppe karrieren, hvis han tabte, men efter kampen er han kommet på nye tanker, som du kan læse om lige her.

Også på Twitter var der uenighed om, hvordan kampen forløb.

tyveri patrick

blind patrick scoreboard

patrick retvisende

jonas alexander patrick

jonas alexander patrick 2

Stjerne løber maraton i dette kostume: - Mangler plads til mit udstyr

Flot fight af modig Patrick - men slået knebent af Abraham

Eksklusive billeder: Se 'Tykke' Patrick knokle for at redde brag 

Patrick om karrierens største mareridt: Uhyggeligt det kunne ske

130 kommentarer
Vis kommentarer