Annonce:
Annonce:

Revanche på 50 sekunder: Båret ud efter modbydelig nedslagtning

Hugo Ruiz var på jagt efter revanche - og det fik han efter få sekunder mod Julio Ceja, der på brutal vis blev smækket i kanvassen

Julio Ceja måtte tjekkes for skader efter sit nederlag. (Foto: EFE)
Julio Ceja måtte tjekkes for skader efter sit nederlag. (Foto: EFE)
Annonce:
Følg Boksning

Julio Ceja (30-2-0, 27 KO) vaklede rundt, mens han forsøgte at overbevise kampleder Tom Taylor om, at der ikke var grund til at afblæse affæren allerede.

Bønnen blev hørt. Mexicaneren fik lov at fortsætte. Fik lov at kæmpe videre lidt endnu. Det skulle vise sig at blive en beslutning, der gjorde ham mere ondt end godt.

For Hugo Ruiz (36-3-0, 32 KO), der var modstander denne aften i Anaheim, lugtede blod. Han havde kun brugt 15 sekunder på at sende sig selv på sikker kurs mod sejren i kampen om WBC-bæltet i super bantamvægt.

Det var således den tid, det havde taget, at sende Ceja i kanvassen med en højrehånd, de færreste havde set komme.  I hvert fald ikke mexicaneren, som blev hamret eftertrykkeligt ned.

Annonce:

Dermed havde Ruiz fået den bedste mulige åbning på revanche-dysten mod manden, der i august sidste år tilførte aftenens vinder i  Anaheim hans blot tredje nederlag i karrieren.

Dommere uenige i kæmpe VM-drama: Begge boksere lod sig hylde

Og det skulle blive endnu bedre for Ruiz. For han kløede bare på med sin ubarmhjertige stil, og Ceja flakkede rundt med parader, der kun havde sølle virkning.

Sølle var stilen ikke, når det drejede sig om Ruiz' angreb. Mexicaneren var nådesløs og tæskede løs på sin landsmand, der til sidst måtte kapitulere. Reddet - om man vil - af kamplederen, hvis afgørelse om at afbryde dysten ikke stod til diskussion denne gang.

- Jeg var meget opsat på at knockoute ham, men jeg var også forberedt på at gå 12 runder i aften, hvis det var nødvendigt, fortalte Ruiz efter kampen ifølge USA Today.

Annonce:

Knap så velforberedt var Ceja. Han vred om under sit voldsomme møde med kanvassen og forlod Honda Center, hvor affæren fandt sted, på en båre. Efter en VM-kamp der varede mindre end 0,5 % af den tid, der var afsat.

Se den helt vanvittige åbning (og afslutning) på kampen her, hvor Ruiz hamrer Ceja i kanvassen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: