Annonce:
Annonce:

Rival håner Floyd Mayweathers afsked

Manny Pacquaio kedede sig i nat, hvor rivalen Floyd Mayweather sagde farvel for altid

Floyd Mayweather vandt i nat sin afskedskamp, men rivalen Manny Pacquaio gad ikke se på (Foto: AP)
Floyd Mayweather vandt i nat sin afskedskamp, men rivalen Manny Pacquaio gad ikke se på (Foto: AP)
Annonce:
Følg Boksning

Tilbage i maj måned boksede Manny Pacquiao og Floyd Mayweather, hvad der blev kaldt århundredets kamp.

I nat var Mayweather så i aktion igen i, hvad han selv betegner som den sidste kamp i karrieren.

For rivalen Pacquiao var der imidlertid mere spændende ting at tage sig til, end at se en af verdens største boksere gennem tiderne bokse afskedskamp.

Midt under kampen valgte Pacqiao således at poste en video på sin Instagram-konto, hvor han spiller klaver på sin mobil-telefon, og videoen er ledsaget af teksten.

- Hvad jeg laver, når jeg keder mig. Hehe, skriver Pacquiao.

Og faktisk var kampen i nat heller ikke det store tilløbsstykke. The MGM Grand Garden Arena, der har plads til 16.800 var ikke fyldt. 13.395 tilskuere mødte op, og det meldes at flere tilskuere har fået billetter gratis, ligesom pay-per-view-tallene i USA heller ikke skulle have været det store sus.

Annonce:

Pacqiao tabte i maj på point til Mayweather, og også i nat måtte Mayweather ud i 12 omgange, før sejren var hjemme mod Andre Berto (30-4).

De første 10 omgange af nattens fight var uden de store begivenheder, men så begyndte de to boksere af skændes, og Mayweather var også fremme og række tunge af Bertos ringhjørne.

Generelt har Mayweather tjent sine tre milliarder kroner på at bokse på en både, hvor han ofte skal ud i det maksimale antal omgange.

Mens Pacquiao ikke gider se Mayweather, så er det anderledes med en anden legende:

Floyd Mayweather vandt igen-igen-igen (Foto: AP)
Floyd Mayweather vandt igen-igen-igen (Foto: AP)

Mayweather urørlig i sin farvel-fest

I karrierens 49 sejre i 49 kampe er det således blot blevet til 26 knockouts, og den seneste kamp der ikke gik tiden ud, var helt tilbage i 2011.

Nu er Mayweathers karriere færdig.

Annonce:

- Min karriere er slut. Det er officielt. Man skal stoppe, mens legen er god. Jeg er tæt på 40. Jeg har været i sporten i 19 år, verdensmester i 18. Jeg har brudt alle rekorder. Jeg har ikke mere at bevise. Jeg er rig, og jeg har haft en stor karriere. Jeg forlader sporten med min forstand intakt, sagde Mayweather blandt andet efter kampen.

Diverse eksperter er dog allerede begyndt at spekulere på, om Mayweather ikke lige vender tilbage og tager en kamp nummer 50 med.

Lige nu deler han rekorden for flest sejre som ubesejret ved karrierestop med Rocky Marciano, der tilbage i 1956 stoppede efter 49 sejre på stribe præcis som Mayweather altså ser ud til at gøre.

Tager Mayweather en enkelt kamp mere - og vinder den - vil han have rekorden alene, men det vil formentlig også være en kamp, der keder rivalen Manny Pacquiao.

Se Mayweather fortælle om sit karrierestop:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: