Røvfuld - og så på kærestens fødselsdag!

Kim Poulsen blev pryglet efter alle kunstens regler af svenske Anthony Yigit

Kim Poulsen fik en kæmperøvfuld - men vandt stor respekt for sit mandsmod i ringen mod svenske Yigit (Foto: Ernst van Norde).
Kim Poulsen fik en kæmperøvfuld - men vandt stor respekt for sit mandsmod i ringen mod svenske Yigit (Foto: Ernst van Norde).
Følg Boksning

For et lille års tid siden vandt Anthony Yigit over Kasper Bruun, da sidstnævnte dansker blev stoppet med en øjenskade i sjette omgang.

Så tæt blev det langt fra, da den svenske Sauerland-bokser skulle forsøge at besejre endnu en dansker på sin vej mod større titelkampe end den WBC Baltic Welterweight-title, der stod på spil i Frederikshavn lørdag aften.

Håner dansk bokser: Din kæreste ka' gi' mig bæltet!

Mismatch er næsten for lille et ord, for der var ganske enkelt ikke tale om en matchning overhovedet, da Yigit gennempryglede Kim Poulsen efter alle kunstens regler i Arena Nord.

Kessler-lærling løb tør for kræfter

Poulsen mødte op til kampen som ubesejret i syv år, men allerede efter et par omgange stod det klart, at den rekord ville ryge, med mindre han fik et mirakelslag ind. Det kom Kim Poulsen aldrig i nærheden af, da svenske Yigit var hurtigere i både tanke og handling end den 28-årige Horsens-bokser, der dagligt bor og træner i Østrig.

I femte omgang måtte Poulsen for første gang tage tælling, da han blev ramt af et dybt - men ikke for dybt - Yigit-slag.

Et halvt minut inde i sjette omgang. Efter en heftig byge af svenske slag blev Poulsen til sidst klippet af en uppercut til hagen og kamplederen valgte at stoppe den ulige kamp.

Poulsens østrigske kæreste Eva havde taget hele vejen til det nordjyske for at bakke sin kæreste op og hun var blevet stillet bæltet i udsigt, hvis det skulle lykkes Kim Poulsen at vinde.

Dansk stjerneskud: Vil ha' Kessler som træner

Det gjorde det langtfra og han måtte drage fra Frederikshavn med karrierens andet nederlag i bagagen - og ikke at forglemme: En tætpakket Arena Nords dybeste respekt for alle de øretæver, han formåede at tage imod oppe i ringen.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.