Røvfuld - og så på kærestens fødselsdag!

Kim Poulsen blev pryglet efter alle kunstens regler af svenske Anthony Yigit

Kim Poulsen fik en kæmperøvfuld - men vandt stor respekt for sit mandsmod i ringen mod svenske Yigit (Foto: Ernst van Norde).
Kim Poulsen fik en kæmperøvfuld - men vandt stor respekt for sit mandsmod i ringen mod svenske Yigit (Foto: Ernst van Norde).

For et lille års tid siden vandt Anthony Yigit over Kasper Bruun, da sidstnævnte dansker blev stoppet med en øjenskade i sjette omgang.

Så tæt blev det langt fra, da den svenske Sauerland-bokser skulle forsøge at besejre endnu en dansker på sin vej mod større titelkampe end den WBC Baltic Welterweight-title, der stod på spil i Frederikshavn lørdag aften.

Kim Poulsen kan godt dele seriøse håndmadder ud, men står det til svenske Anthony Yigit, får danskeren bøllebank i aften (Foto: Thomas Sjørup). Boksning Håner dansk bokser: Din kæreste ka' gi' mig bæltet!

Mismatch er næsten for lille et ord, for der var ganske enkelt ikke tale om en matchning overhovedet, da Yigit gennempryglede Kim Poulsen efter alle kunstens regler i Arena Nord.

Abdul Khattab vandt sin tiende sejr på stribe som prof, men indsatsen var alt andet end prangende mod bulgarske Ribchev (Foto: Ernst van Norde). Boksning Kessler-lærling løb tør for kræfter

Poulsen mødte op til kampen som ubesejret i syv år, men allerede efter et par omgange stod det klart, at den rekord ville ryge, med mindre han fik et mirakelslag ind. Det kom Kim Poulsen aldrig i nærheden af, da svenske Yigit var hurtigere i både tanke og handling end den 28-årige Horsens-bokser, der dagligt bor og træner i Østrig.

I femte omgang måtte Poulsen for første gang tage tælling, da han blev ramt af et dybt - men ikke for dybt - Yigit-slag.

Et halvt minut inde i sjette omgang. Efter en heftig byge af svenske slag blev Poulsen til sidst klippet af en uppercut til hagen og kamplederen valgte at stoppe den ulige kamp.

Poulsens østrigske kæreste Eva havde taget hele vejen til det nordjyske for at bakke sin kæreste op og hun var blevet stillet bæltet i udsigt, hvis det skulle lykkes Kim Poulsen at vinde.

Han er blot 21, men drømmer allerede om at blive verdensmester. Står det til Abdul Khattab, skal Mikkel Kessler være en del af den plan (Foto: Jakob Jørgensen). Boksning Dansk stjerneskud: Vil ha' Kessler som træner

Det gjorde det langtfra og han måtte drage fra Frederikshavn med karrierens andet nederlag i bagagen - og ikke at forglemme: En tætpakket Arena Nords dybeste respekt for alle de øretæver, han formåede at tage imod oppe i ringen.

0 kommentarer
Vis kommentarer