Rudy: Jeg havde overtaget på Patrick

Der er tre måneder, til Rudy Markussen efter planen møder Patrick Nielsen i ringen - foreløbig synes Amager-bokseren, at han har overtaget

Rudy Markussen mødte onsdag Patrick Nielsen ved et pressemøde - fredag og lørdag ses de igen til indvejning og stævne i Frederikshavn. Det er dog formentlig først i december, at de brager sammen i den største danskerkamp i mange år. (Foto: Lars Poulsen)
Rudy Markussen mødte onsdag Patrick Nielsen ved et pressemøde - fredag og lørdag ses de igen til indvejning og stævne i Frederikshavn. Det er dog formentlig først i december, at de brager sammen i den største danskerkamp i mange år. (Foto: Lars Poulsen)

Det er snart 20 år siden, at Rudy Markussen gjorde sig klar til sin første kamp som professionel bokser, en kamp i Østre Gasværk mod engelske Paul Bonson, som endte med en pointsejr.

Lørdag går hardhitteren i ringen for at banke tre års rust af mod georgiske Ramazi Gogichashvili (19-6-2, 9 KO) ved Nordic Fight i Arena Nord i Frederikshavn, inden en givtig kamp mod Patrick Nielsen venter senere på året. Forudsat at begge vinder deres kampe lørdag.

Se også: Boksebraget: SÅ meget tjener Rudy

Meget er ved det gamle, som det var dengang mod Bonson i 1997. Andre ting har ændret. Træningen eksempelvis.

- Træningen har været planlagt med den rigtige form for kost, søvn, løb. Vi har haft større fokus i træningslokalet end på løb, fortæler Markussen.

- Før i tiden brugte jeg meget tid på at løbe, måske for meget. Jeg har løbet nogle stille ture, og så har jeg til gengæld bokset hårdt om eftermiddagen, mange omgange. Det normale minuts pause mellem omgang har vi skåret ned, så det er blevet hårdere og mere intenst.

- Formen har været rimeligt god i forvejen, så det er gået nemt med at finde tilbage. Jeg har jo levet af at være personlig træner siden dengang. Jeg har trænet en del boksning med folk, jeg har løbet med folk, styrketrænet. Så jeg har jo ikke været helt væk. Jeg har ikke siddet og drukket bajere i tre år, siger Markussen, der på grund af to diskusprolapser i nakken måtte indstille karrieren for tre år siden.

Rudy siger mig intet, lyder det fra Patrick Nielsen. Se tv-interviewet her:

Havde du for et år eller to siden troet, at du skulle stå her med to prof-kampe, eller mere, foran dig?

- Nej.

Hvordan var det at finde ud af?

- Nogle gange sker der nogle ting i ens liv ... jeg var på et stadie, hvor jeg tog en snak med mig selv og sagde: 'Ok, det her er chancen for at komme tilbage.' Den har jeg så taget.

- Nogle gange dukker der ting op, det gør der for alle mennesker, og den her mulighed dukkede op for mig på det rigtige tidspunkt. Så jeg sagde ja.

Se også: Patrick-lejr kræver millionhyre for Rudy-brag

Hvordan er det af være tilbage i cirkusset?

- Jeg synes, det er blevet nemmere med årene. Nu har jeg været professionel, siden jeg var teenager. Det kommer nemt til mig. Man er tændt, på grund af alt det med Patrick, og fordi man skal bokse igen. Men ellers er det faktisk meget rart. Stille og roligt.

Hvordan var det at se Patrick igen?

- Hehehe ... det ved jeg ikke.

- Jeg synes jo, da han stillede sig op og ville stirre mig ned, havde jeg overtaget totalt. Han trak sig også med det samme. Hans øjne blinkede rundt, siger Rudy Markussen.

Se også: Dav igen! Patrick forærede Rudy en hadegave

I dag fredag klokken 16 er der indvejning i Det Musiske Hus, Rådhus Alle 98 i Frederikshavn.

Nordic Fight Night sendes som pay per view på Viaplay, hvor det sælges i en pakke med tre udenlandske stævner, deriblandt Las Vegas-stævnet, hvor Floyd Mayweather møder Andre Berto. Patrick Nielsens kamp mod Samir Santos Barbosa (36-12-3, 25 KO) kan dog også ses på TV3+ fra klokken 21.15.

Se lørdagens program herunder.

Se også: Hårdtslående lørdag: 14 timers live-boksning i træk

 

20 kommentarer
Vis kommentarer