Annonce:
Annonce:

Rudy taler ud efter bokse-skandalen: Jeg fik 17 slag i nakken

- Jeg er også enormt skuffet over, det endte som det gjorde, men helt ærligt troede jeg ikke, man måtte slå i nakken i boksning, siger Rudy Markussen

Rudy Markussen sige,r han fik 17 slag i nakken fra Patrick Nielsen i de syv minutter, som kampen varede. (Foto: Jakob Jørgensen)
Rudy Markussen sige,r han fik 17 slag i nakken fra Patrick Nielsen i de syv minutter, som kampen varede. (Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Boksning

Siden nederlaget til Patrick Nielsen natten til søndag i Brøndby Hallen, har Rudy Markussen ikke sovet mange sammenhængende timer.

Han har svært ved at finde ro og hvile, fordi han konstant har smerter i nakken. Men han har trods alt haft mulighed for at se boksekampen igen og igen. Mange gange har han fået set de syv minutter, som kampen varede i Brøndby Hallen foran de 5500 tilskuere.

- Jeg får 17 slag i nakken. 17 slag. Ja, du hørte rigtigt. Helt ærligt, så troede jeg ikke, at man i boksning måtte slå i nakken. Jeg forstår simpelthen ikke, at Patrick ikke fik hverken henstilling eller en advarsel. Det er helt utroligt og uforståeligt, at han fik lov at slå så meget i nakken, siger Rudy Markussen til Ekstra Bladet.

Han uddyber:

Annonce:

- Jeg har haft tre diskusprolapser, og det har påvirket mig, da jeg blev slået i nakken. Men det har helt sikkert været en del af deres gameplan at overfalde mig i ringen.

- Jeg prøvede også flere gange at signalere til kamplederen, jeg blev slået i nakken. Men han gjorde ikke noget ved det. Han ignorerede det, påpeger Rudy Markussen, der er enig i, han reelt aldrig kom i gang i det opgør.

- Men jeg var jo ikke ramt i tredje omgang, da jeg gik ned. Jeg blev skubbet og blev slået i nakken, forklarer han.

Rudy var ramt: 'Han var skræmt, han ville ikke mere'

Til gengæld var han ramt, da han kommer i ringhjørnet mellem anden og tredje omgang.

- Mit blik var lidt fjernt, og min træner Kenneth Svensson sagde, han havde svært ved at komme i kontakt med mig. Jeg kan ikke huske sidste omgang, og følte mig også svimmel efter kampen.

- Men det er klart, hvis jeg er blevet ramt så mange gange i nakken. Så er der en årsag til det, påpeger Markussen, der snarest skal have undersøgt sin nakke efter alle de slag, han fik.

Annonce:

- Publikum og alle dem, der bakkede mig op, skal vide, at jeg er lige så skuffet som dem. Jeg har brugt et halvt år på at forberede mig. Alt har fungeret perfekt, så er jeg da også ærgerlig over, at det endte, som det gjorde, siger den 38-årige tidligere bokser. Handskerne er nu lagt på hylden for altid.

Kan du forstå, at folk taler om aftalt spil?

- Nej. For jeg kan love for, at der ikke var aftalt noget som helst. Jeg har brugt et halvt år på at forberede mig på den her kamp. Jeg var fuldstændig i mental balance og meget velforberedt.

- Jeg er enormt skuffet og havde en stor drøm, om jeg ville være verdensmester. Så det her er en gigantisk skuffelse for mig, siger han.

Kampleder efter Rudy-knockout: Derfor stoppede jeg kampen  

Uforståelig kritik
Rudy Markussen har set den kritik, som tidligere topbokser og promotor Hans Henrik Palm rettede mod ham. Palm har sagt, han mener Rudy Markussen har sparret sig ihjel for at få mest muligt til sig selv.

Annonce:

Markussen har fået i omegnen af én mio. kr. for at stille op til kampen. Men Palm mener, at Markussen har sparet på sparringspartnere, trænere og andre nødvendige ting i forberedelsesfasen op til kampen. Simpelthen fordi han kunne score det meste til sig selv.

Palm slår desuden fast, at Markussen har haft en amatørtræner ved sin side, lige som han ikke er imponeret over sparringen. Samtidig mener han, at holdningen i Markussen-lejren har været, at kampen bare skulle overstås.

Rudy Markussen ryster på hovedet overfor kritikken fra Hans Henrik Palm. Han er meget forundret over, Palm føler trang til at angribe ham så hårdt.

- Det er sådan set meget enkelt. Jeg kan dokumentere, hvad jeg har brugt på forberedelserne. Jeg har haft en russisk sparringspartner, en mental coach tilknyttet og to fysiske trænere. Jeg har oven i købet købt og betalt den boksering, hvor jeg har trænet. Mine forberedelser har været perfekte, mener Rudy Markussen, der synes Palm taler lidt mod bedrevidende, når han ikke kender de faktiske forhold.

Rudy Markussen har indstillet sin boksekarriere, men hans planer er at fortsætte i miljøet.

Annonce:

- Jeg vil gerne være fysisk træner i fremtiden. Det har jeg før haft succes med. Men jeg vil heller ikke udelukke, jeg kan få en managerrolle i boksemiløjet. Nu skal jeg i første omgang holde en god ferie, hvor det hele kommer lidt på afstand, siger Rudy Markussen.

Sendt til tælling - her banker Patrick Nielsen Rudy Markussen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: