Så meget tjener Patrick på comeback-braget

Patrick Nielsen henter en af karrierens bedste lønninger på at møde eks-verdensmester Arthur Abraham

Ekstra Bladet er på plads i Oldenburg. Her gør Patrick Nielsen sig klar til kampen mod Arthur Abraham. Foto: Lars Poulsen
Ekstra Bladet er på plads i Oldenburg. Her gør Patrick Nielsen sig klar til kampen mod Arthur Abraham. Foto: Lars Poulsen
Følg Boksning

OFFENBURG (Ekstra Bladet): Patrick Nielsen har i realiteten intet at tabe, når han i aften træder op mod eks-verdensmester Arthur Abraham i Baden Arena.

Den 38-årige tysk-armener er tårnhøj favorit hos både eksperter og bookmakere, og det er formentlig kun i den inderste kreds omkring Patrick Nielsen, at chancen for sejr er et tema.

Derfor er fighten en jagt på et nærmest utopisk bokse-chok, der kan genoplive den boksekarriere for Patrick Nielsen, som har virket død siden knockouten mod John Ryder for et halvt år siden.

Patrick Nielsen bliver tapet op af sin træner, Joey Gamache, før kampen mod Arthur Abraham. Foto: Lars Poulsen
Patrick Nielsen bliver tapet op af sin træner, Joey Gamache, før kampen mod Arthur Abraham. Foto: Lars Poulsen
 

Går det som forventet, og danskeren falder for Arthur Abrahams rutinerede næver, så kan den 27-årige supermelemvægter tage sine prygl med et smil velvidende, at han scorer det, som de fleste vil betragte som en solid årsløn for lussingerne.

Flere kilder med indsigt i økonomien omkring Abraham-kampen bekræfter, at mødet bliver et af karrierens bedst betalte.

Eksklusive billeder: Se 'Tykke' Patrick knokle for at redde braget: Eksklusive billeder: Se 'Tykke' Patrick knokle for at redde brag

Omkring 60.000 euro får danskeren for at stille op i Baden Arena - altså omkring 450.000 kr.

- Jeg vil ikke komme ind på de nøjagtige tal, men jeg har jo arbejdet med Patrick Nielsen siden han var 17 år, så jeg har været med hele vejen. Kampen her kan naturligvis ikke måle sig med Rudy Markussen-fighten rent økonomisk, men det er bestemt en af karrierens bedst betalte kampe - i top fem, siger promoter Nisse Sauerland.

Patrick Nielsens aftale med Team Sauerland udløb efter nederlaget til John Ryder.

Derfor er Patrick Nielsen ikke længere Sauerland-bokser - i modsætning til lørdagens modstander, Arthur Abraham.

Ekstra Bladet er med helt inde i omklædningsrummet. Husk, at du kan følge kampen mod Arthur Abraham live på ekstrabladet.dk. Foto: Lars Poulsen
Ekstra Bladet er med helt inde i omklædningsrummet. Husk, at du kan følge kampen mod Arthur Abraham live på ekstrabladet.dk. Foto: Lars Poulsen
 

Nisse Sauerland afviser imidlertid - forventeligt - at Patrick Nielsen er hentet ind for at agere medgørlig boksebold for Arthur Abraham.

- Det er i mine øjne en kæmpe mulighed for Patrick Nielsen. Går han ind og gør en god figur og vinder, så er han pludselig et navn igen. Selv et knebent nederlag kan gøre hans karriere godt, siger Nisse Sauerland.

- Vi er parat til at gøre Patrick Nielsen til en del af Team Sauerland igen, hvis han formår at besejre Arthur Abraham, siger promoteren.

Arthur Abraham var senest i ringen juli sidste år, hvor han led et klart point-nederlag til Chris Eubank jr. Og selv om tysk-armeneren har et godt navn i sit andet hjemland, så er indtrykket af Patrick Nielsen-kampen, at det bliver en af de sidste gange at Abraham tager handskerne på.

De tyske medier har ikke vist nævneværdig interesse for Arthur Abraham fighten, der er henlagt til Baden Arena, der huser 3000 tilskuere - beskedent efter tyske forhold.   

HUSK, AT DU KAN FØLGE BOKSEBRAGET LIVE PÅ EKSTRABLADET.DK FRA KLOKKEN 23...  

Uhyggelige billeder: Sværvægter hamret ned i blodigt knockout

Se de afgørende minutter: Britisk boksestjerne vinder sværvægtsbrag

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind