Så sin ven dø: Bokser dræbte bjørn med kniv

Den russiske bokser Ilya Medvedev slap fra et bjørneangreb med livet i behold efter at have dræbt bjørnen med en kniv. Forinden havde bjørnen dræbt Medvedevs ven

Følg Boksning

Den 23-årige russiske bokser Ilya Medvedev er blevet indlagt på et hospital efter at være kommet alvorligt til skade, da han sammen med to andre blev angrebet af en bjørn på vej hjem fra en fisketur i hjemlandet, hvor det lykkedes bokseren at dræbe bjørnen med en kniv.

Det skriver flere russiske medier.

- Efter angrebet ligger Ilya i kunstig koma. Ifølge lægerne er han ikke lige nu i livsfare, siger Medvedevs træner, Dmitry Kosenko, ifølge Russia Today, hvor træneren også bekræfter, at bokseren dræbte bjørnen med en kniv

Bjørnen angreb og dræbte først 45-årige Vyacheslav Dudnik, der var med på fisketuren, inden den begyndte at angribe Medvedev. Det fortæller Denis Chebotar, der var i gang med at sikre fiskebåden i land, da han hørte sine to venner råbe.

Bokseren, der har deltaget i de nationale boksemesterskaber, skød ifølge Chebotar bjørnen flere gange, men bjørnen fik under angrebet slået våbnet ud af hænderne på Medvedev, der trak en kniv frem og i sidste ende fik dræbt bjørnen.

- Vi er i kontakt med Ilyas familie og vil yde støtte til ham og forældrene, udtaler præsident for den internationale bokseorganisation AIBA, Umar Kremlev, efter angrebet.

Ifølge Russia Today har den tidligere verdensmester Nikolai Valuev været ude at ønske Medvedev god bedring og fortalt, at boksetræningen kunne være skyld i, at Medvedev slap fra angrebet med livet i behold.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter