Annonce:
Annonce:

Så sin ven dø: Bokser dræbte bjørn med kniv

Den russiske bokser Ilya Medvedev slap fra et bjørneangreb med livet i behold efter at have dræbt bjørnen med en kniv. Forinden havde bjørnen dræbt Medvedevs ven

Annonce:
Følg Boksning

Den 23-årige russiske bokser Ilya Medvedev er blevet indlagt på et hospital efter at være kommet alvorligt til skade, da han sammen med to andre blev angrebet af en bjørn på vej hjem fra en fisketur i hjemlandet, hvor det lykkedes bokseren at dræbe bjørnen med en kniv.

Det skriver flere russiske medier.

- Efter angrebet ligger Ilya i kunstig koma. Ifølge lægerne er han ikke lige nu i livsfare, siger Medvedevs træner, Dmitry Kosenko, ifølge Russia Today, hvor træneren også bekræfter, at bokseren dræbte bjørnen med en kniv

Bjørnen angreb og dræbte først 45-årige Vyacheslav Dudnik, der var med på fisketuren, inden den begyndte at angribe Medvedev. Det fortæller Denis Chebotar, der var i gang med at sikre fiskebåden i land, da han hørte sine to venner råbe.

Bokseren, der har deltaget i de nationale boksemesterskaber, skød ifølge Chebotar bjørnen flere gange, men bjørnen fik under angrebet slået våbnet ud af hænderne på Medvedev, der trak en kniv frem og i sidste ende fik dræbt bjørnen.

- Vi er i kontakt med Ilyas familie og vil yde støtte til ham og forældrene, udtaler præsident for den internationale bokseorganisation AIBA, Umar Kremlev, efter angrebet.

Ifølge Russia Today har den tidligere verdensmester Nikolai Valuev været ude at ønske Medvedev god bedring og fortalt, at boksetræningen kunne være skyld i, at Medvedev slap fra angrebet med livet i behold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

500.000 ramt

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: