Sauerland advarer: Ægte had før boksebrag

Team Sauerland lover 'Ondt Blod' til det næsten udsolgte boksebrag mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen

Hvem skal i kanvassen 12. december? (Foto: Lars Poulsen)
Hvem skal i kanvassen 12. december? (Foto: Lars Poulsen)

Der bliver fulde huse, når Brøndby Hallen 12. december lægger rammer til det mest imødesete danske boksebrag siden Jørgen Hansen og Hans-Henrik Palm sloges om at være landets bedste weltervægtere i de allertidligste 1980'ere.

Det afslører Team Sauerland, Nisse Sauerland, inden Patrick Nielsen og Rudy Markussen går i ringen under sloganet 'Ondt Blod'.

Se også: Promotorduo: Vi har fundet den nye Super-Brian

Tyskeren fortæller, at interessen kan matche niveauet fra Mikkel Kesslers kampe.

- Vi har ikke haft det første pressemøde endnu, og Brøndby Hallen nærmer sig allerede udsolgt, siger den tyske promotor og fortsætter:

- Reaktionen har været helt enorm. Salget er på niveau, hvis ikke over, de kampe vi har lavet med Kessler i Danmark.

Se også: Patricks fans angriber Rudy: Din bums!

Selv om ingen af de to boksere for alvor kan siges at tilhøre den absolutte internationale elite, så har de danske boksefans været hurtige ved billetlugen.

- Halvdelen af billetterne blev solgt på de første 48 timer, og vi ser nu på muligheder for at øge kapaciteten. Kampen har virkelig fanget folks interesse, og det er helt sikkert også den største kamp mellem to danskere i mange, mange år. Hvis man så tilføjer det ekstreme had, der er mellem de to lejre, og det faktum at taberen virkelig har alt at tabe og vinderen alt at vinde, så er vi garanteret en fantastisk bokseaften den 12. december, lover Nisse Sauerland.

Her begynder dramaet - Rudy dukker op til pressemøde:

Han afviser at den hårde tone mellem de to danske rivaler er spil for galleriet, og håber, at de bevarer fokus på det sportslige.

- Hadet mellem de to boksere er reelt, men det er vigtigt, at de opfører sig professionelt op til kampen, siger Sauerland.

- Vi har allerede set maskerede Nielsen-fans hænge skilte op rundt omkring i byen, men bokserne selv bør spare på aggressionerne, før de mødes i ringen. Vi vil også sørge for at indkalde ekstra sikkerhedsfolk, når de står ansigt til ansigt på vores kick-off pressemøde, siger Nisse Sauerland om optakten til boksebraget.

  De mødtes sidst ansigt til ansigt ved et pressemøde 9. september. Nu er der en aftale, som sender dem i ringen mod hinanden 12. december i Brøndby Hallen. (Foto: Lars Poulsen) Boksning - 14. okt. 2015 - kl. 17:00 Endelig: Dansker-brag en realitet - Patrick og Rudy går i ringen

Er Patrick bange for mig:

17 kommentarer
Vis kommentarer