Sauerland-chok: Sværvægter slukket i EM-kamp

Engelske David Price blev for tredje gang i karrieren knockoutet

David Price røg bogstavelig talt langt ud i mørket med sit nederlag i EM-kampen mod Erkan Teper.
David Price røg bogstavelig talt langt ud i mørket med sit nederlag i EM-kampen mod Erkan Teper.

Team Sauerland tog chancen og skrev kontrakt med David Price, efter at den engelske sværvægter havde lidt to slemme KO-nederlag til amerikanske Tony Thompson i 2013.

For en tidligere OL-bronzevinder på 203 centimeter og næsten 115 kg kan trods alt blive mange penge værd, hvis han kan bygges op til en VM-kamp, for ikke at sige vinde en VM-kamp.

Efter fire sejre i træk blev det dog fredag aften med et kæmpe brag klart, at Price næppe nogensinde kan bygges op til en VM-kamp - endsige vinde en sådan. Selvom han slår særdeles hårdt. Price kan nemlig ikke selv tåle de tunge træffere, som andre sværvægtere deler ud.

I Ludwigsburg i Sydtyskland blev Liverpool-bokseren for tredje gang i karrieren knockoutet, og igen temmelig voldsomt, da han mødte den ubesejrede tysker Erkan Teper (14-0, 10 KO) i en kamp om EM-titlen.

Jorge Kahwagi har tilsyneladende implantater i brystmusklerne, hvilket har gjort ham ude af stand til at slå et fornuftigt slag. Det forhindrer ham dog ikke i at vinde på knockout ... (Screendump) Boksning Verdens latterligste knockout

Price fik allerede i 1. omgang problemer efter et par træffere fra den tætte, pågående tysker, og i 2. omgang sluttede det brat, da Price først blev ramte af et højre hook på øret og derefter gik lige ind i det venstre sving, der allerede var på vej.

Træner Joey Gamache, der også arbejder med blandt andre de danske brødre Patrick og Micki Nielsen, var i ringhjørnet for Price og kunne som alle andre i Sauerland-lejren chokeret se til, mens Price gik direkte ned på ryggen og endte med hovedet ude under stolpen i ringhjørnet.

Efter et minuts tid kom Price på benene igen, men han virkede i flere minutter bagefter fortsat dybt rystet over karrierens tredje nederlag, som gør det meget svært at se en vej til de store kampe.

Hårdtslående Erkan Teper kan nu se frem til de kampe, som Price havde sat næsen op efter, som eksempelvis mod den engelske himmelstormer Anthony Joshua.

Boksning TV: Stortalent fortsætter KO-stime

14 kommentarer
Vis kommentarer