Sauerland 'låner' dansk stortalent

Det største kvindelige boksetalent i Danmark, 22-årige Dina Thorslund, bokser forkamp til Patrick Nielsen vs Rudy Markussen

Dina Thorslund bokser i Brøndby Hallen 12. december. (Privatfoto)
Dina Thorslund bokser i Brøndby Hallen 12. december. (Privatfoto)

Team Vester er ikke de eneste, der har opdaget, at 22-årige Dina Thorslund er et stort talent.

Også de andre promotorer, der opererer i Danmark, ved udmærket, hvem hun er, efter at Struer-bokseren har knockoutet tre af sine fire hidtidige modstandere i en professionel boksering.

Nu har den tyske storpromotor Team Sauerland hentet Thorslund ind, så hun kan bokse forkamp til kampen mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen 12. december i Brøndby Hallen.

- Jeg glæder mig helt vildt til kampen, siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse fra Sauerland.

- Jeg har trænet hårdt i denne camp med min træner Thomas Madsen, så jeg er i super form. Nadj er en solid modstander, som aldrig er blevet stoppet. En god, defensiv bokser, men også en bokser, som jeg skal kunne slå, siger den unge bokser om sin modstander, serbiske Jasmina Nadj (5-10-2).

- Jeg skal lægge et tungt pres på Nadj fra start, hun må ikke få lov til at ødelægge kampen. Jeg vil blæse til angreb fra første sekund! Og hvis muligheden byder sig, så vil jeg sætte alt ind på at stoppe hende.

- Det er den største scene i Danmark, og jeg glæder mig helt vildt til at bokse foran så mange mennesker. Det er det, jeg altid har drømt om, og jeg vil vise Sauerland, at de har valgt rigtigt ved at sætte mig på programmet, siger den hårdtslående bokser.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Thorslund kun udlånt fra Team Vester til Team Sauerland for at bokse en enkelt kamp.

Tyskerne har haft lejlighed til at nærstudere den unge bokser, da hun for nylig blev hentet til sparring hos Sauerland-træneren Joey Gamache i Valby.

Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen