Sauerland snupper dansk stortalent hos rival

Det største kvindelige boksetalent i Danmark, 22-årige Dina Thorslund, skifter fra Team Vester til Team Sauerland

Dina Thorslund (t.v.) har vist sig temmelig hårdtslående i en professionel boksering. Det vil Team Sauerland gerne se mere af. (Foto: Jakob Jørgensen)
Dina Thorslund (t.v.) har vist sig temmelig hårdtslående i en professionel boksering. Det vil Team Sauerland gerne se mere af. (Foto: Jakob Jørgensen)

De næste år skal Struer-bokseren Dina Thorslund tørne ud for Team Sauerland på Nordic Fight Night-stævnerne, efter at hun 12. december overbeviste den tyske promotor om, at hun er værd at satse på. Det erfarer Ekstra Bladet.

Endnu er nyheden ikke officielt ude fra Sauerland, men en flerårig aftale er på plads, hvilket Thorslund (5-0, 3 KO) bekræfter.

- Ja, det er rigtigt, at jeg har fået en længere kontrakt med Sauerland. Det er fantastisk, jeg glæder mig rigtig meget, siger den 22-årige superbantamvægter, der fik debut som professionel i 2015 og nåede at bokse fem kampe inden årets udgang.

Dina Thorslund var 12. december udlånt fra Team Vester til Team Sauerland, da den jyske promotor havde måttet aflyse et stævne og derfor følte sig forpligtet til at skaffe bokseren en kamp.

Thorslund vandt sin kamp uden problemer, omend hun var lidt skuffet over ikke at have stoppet sin modstander.

Se også: Første danskersejr til stortalent

Nu er skiftet til den tyske promotor så permanent. Men Team Vester fortsætter som manager for bokseren, og ifølge Allan Vester fortsætter han selv med at arrangere stævner i 2016.

Thorslund glæder sig til at levere på Team Sauerlands stævner, startende allerede 19. marts i Albertslund, hvor cruiservægteren Micki Nielsen står øverst på plakaten.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver fedt at få prøvet det af.

Se også: Micki-kamp mod tidligere verdensmester flyttes

- Da jeg snakkede med Nisse (Sauerland, red.) om det, sagde han, at han glædede sig til at føre mig frem til en VM-kamp.

- Så jeg tror, det kan komme til at få ret stærkt med at få nogle store kampe, siger Thorslund, der til daglig er ved at uddanne sig til fysioterapeut og har en lille dreng på et par år.

- Jeg håber, det kommer til at gå rimeligt hurtigt, for jeg ved ikke, om jeg bokser om fem år.

- Jeg er ikke bare i gang med en uddannelse for at have noget at falde tilbage på. Jeg vil gerne ud og arbejde som fysioterapeut på et tidspunkt, siger den unge bokser, der lige i første omgang går efter drømmen om de store titler.

Se også: Optrapper boksekrig: Palle vil skide dem en hatfuld!

Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen