Se Deontay Wilders vildeste knockout-triumfer

Gigant-braget mellem Deontay Wilder og Tyson Fury bliver en kamp mellem to hårdtslående mænd. Wilder har en knockoutprocent på skræmmende 98 procent. Se hans vilde knockouter i videoen

Se Wilders vilde knockouts her. Video: Viasat
Følg Sport
Følg Boksning

Sværvægtsbraget mellem indehaver af WBC sværvægtstitlen, Deontay Wilder, og udfordreren Tyson Fury natten mellem 1. og 2. december er en kamp mellem to boksere med hænderne godt skruet på.

33-årige Wilder fra Alabama har vundet samtlige af sine 40 professionelle kampe, og det er absolut ikke på den kedelige måde. 39 ud af 40 kampe er vundet på vilde knockouts. 'The Bronze Bomber', som Wilder bliver kaldt, har en vanvittig knockout procent på svimlende 98 procent.

Første knockout var i 2008, da Ethan Cox blev stoppet i anden runde. De næste otte modstandere måtte allerede i kapitulere i første runde over for Wilder.

Hurtigste knockout for Wilder fandt sted efter blot 26 sekunder. Uden for ringen er amerikaneren også glad for at stoppe sine modstandere. I forbindelse med et tv-show slog han en stakkels mascot i gulvet, så man skal nok passe på med at provokere Wilder alt for meget.

Wilder har tidligere udtalt, at han gerne vil 'prøve at slå en mand ihjel i ringen'. En skræmmende udmelding fra kongen af knockout.

ALT HVAD DU SKAL VIDE OM NATTENS BRAG

· Hvad:  Årets største sværvægtskamp

· Hvem: Deontay Wilder (USA)  vs. Tyson Fury (England)

· Hvornår: Lørdag d. 1. december (dansk tid: natten til søndag i de tidlige morgentimer). Nok ved seks tiden

· Hvor: Staples Center i Los Angles (USA)

· Hvor kan man se kampen:  Kampen kan ses live som PPV på streamingtjenesten Viaplay  (499 DKK)

Artiklen fortsætter under billedet.

Tyson Fury (til højre) og Deontay Wilder (til venstre) provokerede hinanden på pressemødet i Los Angeles 28. november. Foto: AP
Tyson Fury (til højre) og Deontay Wilder (til venstre) provokerede hinanden på pressemødet i Los Angeles 28. november. Foto: AP
 

Første gang siden 1992
Udfordreren Tyson Fury fra Manchester er også ubesejret med 27 sejre i 27 kampe. 19 af Furys kampe er blevet afgjort på knockout. Hurtigste knockout fandt sted efter 48 sekunder i første runde.

Det var mod Matthew Ellis 11. april 2009. Nu skal Fury, der bliver kaldt 'Gypsy King', på sit livs opgave mod hårdtslående Wilder. 

Fury gjorde comeback i juni 2018 efter to et halvt år uden for ringen. Grunden til den lange pause var blandt andet, at han fik en depression.

I november 2015 vandt 'Gypsy King' over skræmmende Vladimir Klitschko og sikrede sig tre VM-bælter (WBA, IBF og IBO). Han havde WBA-titlen i forvejen.

Om 30-årige Tyson Fury kan stoppe knockooutmonsteret, må tiden vise. Forudsætningerne for et brag af en kamp er i høj grad til stede. Det er første gang siden 1992, at to ubesejrede sværvægtere møder hinanden.

Kampen regnes som en semifinale inden et opgør mod en af verdens bedste sværvægtere Anthony Joshua, som vinderen med stor sansynlighed kommer til at møde.

'Han mistede besindelsen': Her bryder kaosset ud

Se kuponen her: Stjerne smider grotesk beløb på kæmpe begivenhed

Kæmpe kåring: Her er Superligaens stjerneskud og skuffelser!

Tennis-baben henrykker: Så skulle du se hendes søster

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+