Se det brutale stjerne-comeback: Her smadrer han modstander totalt

Der var klasseforskel, da Amir Khan gjorde comeback mod Phil Lo Greco efter næsten to års fravær fra ringen. Det hele blev afgjort på teknisk knockout i første omgang

Den forhenværende WBA- og IBF-verdensmester i letweltervægt, Amir Khan (32-4-0, 20 KO), leverede lørdag et bemærkelsesværdigt comeback til ringen.

Efter knap to års fravær fra boksesporten skulle briten forsøge at vise at vaske pletten væk fra sit seneste nederlag, der faldt i en kamp om WBC-titlen mod Saul Alvarez (49, 1, 20, 34 KO) i april 2016. Dengang vandt mexicaneren på en brutal knockout i sjette omgang i Las Vegas.

Lørdag var scenen Echo Arena i Liverpool og modstanden en anden i form af canadiske Phil Lo Greco (28, 4, 0, 15 KO). Den kombination skulle vise sig at passe Khan meget bedre.

For det tog kun 40 sekunder for den 31-årige brite at sende canadieren solidt i kanvassen og stensikkert ud af spillet. En hæsblæsende højre/venstre-kombination slukkede drømmen for Lo Greco, der blev slået på teknisk knockout.

SE DEN DRAMATISKE SITUATION I TV-KLIPPET ØVERST

Hos The Telegraph blev nedlæggelsen beskrevet som grim, dyrisk og hurtig, og det var da også en særdeles medtaget Lo Greco, der blev reddet af kamplederen, inden Khan fik udraderet ham totalt.

- Jeg har været ude af ringen i to år, og jeg har aldrig skippet en dag i træningslokalet. Jeg ønskede at bevise noget. Jeg har skiftet træner, og jeg har måtte foretage nogle ændringer, sagde Khan efter kampen.

- Phil Lo Greco er en farlig modstander. Vi havde nogen uenigheder tidligere, men det har jeg lagt bag mig. Jeg kom her for at gøre et job. Et klinisk job og bokse godt. Jeg vil gerne sige tak til alle de fans, der kom her og nød min sejr. Khan er tilbage, lød det videre.

Se også: Stjerne-skandale aflyser kæmpe brag: Nu er den gal med bøffen igen

Se også: Bokser reklamerede for Trumps mur - fik kæmpe røvfuld af mexicaner

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen