Se dødsstødet her: Uhyggelig knockout afgør kæmpe boksebrag

Eubank Jr leverede et mega knockout, da han besejrede Avni Yildirim i super-mellemvægtsklassen i World Boxing Super Series i går aftes

BOOM! Se kæmpe knockout sikre Eubank JR. sejren. Video TV# Sport

Bang!

Nogenlunde sådan lød det, da englænderen Eubank Jr i tredje omgang afgjorde kampen mod sin tyrkiske modstander Avni Yildirim på knockout.

Se knock-outet i klippet øverst i artiklen

Den 28-årige Eubank havde kun tabt én af sine foregående 26 kampe, mens Yildirim var ubesejret i de 16 kampe, han havde bokset - indtil i går.

Ved kvartfinalen i World Boxing Super Series var han nemlig oppe mod en bedre bokser på dagen, og allerede i første runde måtte tyrkeren ned på et knæ efter en slagserie fra Eubank Jr.

I tredje runde røg han så helt i gulvet, da Eubank først tæskede løs på en forsvarende Yildirim, og derefter brød gennem paraderne og leverede det afgørende knockout.

Det var en aggressiv Eubank Jr, der dominerede kampen mod Avni Yildirim i nat. Foto: All Over Press
Det var en aggressiv Eubank Jr, der dominerede kampen mod Avni Yildirim i nat. Foto: All Over Press

Efter kampen var det en selvsikker brite, der kom med en advarsel til resten af feltet i super serien.

- Jeg er her for at dominere denne turnering. Jeg sendte budskab, der betyder, at jeg kommer, fortæller han til britiske BBC.

Derefter sendte han en direkte besked til sin engelske landsmand George Groves, som han kan møde i semifinalen ved det, der bliver kaldt boksningens Champions League.

- George Groves kom igennem den næste kamp, så vi kan give bokse-fansene, hvad de ønsker. Det bliver det samme som i aften. Det er ikke for sjov længere.

Englænderens modstander fik også et godt råd med på vejen efter nattens opgør.

- Han er en stærk bokser, men han mangler erfaring. Han var 16-0, men han er nødt til at arbejde med sine tekniske egenskaber for at kunne konkurrere med en bokser som mig.

I semifinalen ved World Boxing Super Series kan Eubank Jr enten møde landsmændene George Groves eller Jamie Cox på Wmbley  14. oktober. Vinderen af super-mellemvægtklassen i super serien kan se frem til at modtage 63 millioner kroner i præmiepenge.

Se også: Her kortslutter han totalt: 'Jeg knalder din kone i DIN seng'

Se også: Brutal knockout: 'Den højre er ved at rykke hovedet af'

Se også: De fatter det ikke: Patrick Nielsen topper ranglister

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen