Se Sarahs lyn-knockout og højdepunkter fra Fight Night her

Vild med dans-Sarah Mahfoud slog tarvelig tjekke omkuld på under et halvt minut, da der i aftes var Danish Fight Night Galla i Frederiksberg-Hallerne. Se højdepunkter fra aftenens hovedkampe her

Se den absurd hurtige knockout her - gad tjekken overhovedet bokse?

Vild med dans-vinder, Sarah Mahfoud, fik en sikker sejr i sin første kamp som professionel bokser. Faktisk er det en underdrivelse at kalde sejren sikker, mens det er en overdrivelse at kalde det for en kamp.

Modstanderen, tjekkiske Petra Podraska, var aldrig i nærheden af at foretage sig noget, der kan kategoriseres som boksning. Alligevel var Sarah Mahfoud godt tilfreds med sin debut.

- Hvem vil ikke gerne have sådan en hurtig knockoutsejr? Det ser jo godt ud på papiret, men jeg ved også, at der kommer noget mere udfordring. Det er jeg slet ikke i tvivl om, så det skal nok blive godt. Men det var en god start, siger hun til Ekstra Bladet.

At der kommer mere udfordring i fremtiden, kan der ikke herske tvivl om. Der er allerede en udfordring fra Dina Thorslund, der gerne vil danse rundt i ringen med Sarah Mahfoud. Og mon ikke ikke hun kan give mere end de 29 sekunders modstand aftenens tjekke præsterede.

Se også: Vild med dans-Sarah uddelte lyn-knockout

Sarah Mahfoud fik en forrygende - og kort - debut som professionel bokser.
Se et (om muligt...) længere uddrag fra kampen her.

’Superman’ gav Heinze første nederlag
Med et kæmpe dannebrogsflag svejende blandt sine mange fans, der havde samlet sig i hjørnet, kunne Daniel Heinze indkassere sit første nederlag som professionel, da han blev besejret af Derrick ’Superman’ Findley fra USA.

Aftenens hovedkamp gav tilskuerne noget for pengene, da begge boksere gav alt de havde. Tiden fik lov til at gå ud, og da klokken ringede, sendte Heinze armene i vejret ud mod tilskuerne.

Efter en hård kamp måtte Daniel Heinze indkassere sit første nederlag som professionel. Foto: Ole Steen
Efter en hård kamp måtte Daniel Heinze indkassere sit første nederlag som professionel. Foto: Ole Steen

Amerikaneren ville dog ikke stå tilbage for dette, da han med spændte biceps ud mod de besøgende i Frederiksberg-Hallerne fik fortjente klapsalver for aftenens præstation.

Og det blev amerikaneren, der fik lov til at gå mest tilfreds hjem fra aftenens Fight Night Galla, da han sikrede sig sejren med alle tre dommerstemmer.

Du kan se kampen herunder:

Morell moste modstanderen
Aftenens anden hovedkamp var Jeppe Morells kamp mod tyske Bernard Donfack. Opgøret var på forhånd udset til at blive en hård nød at knække for Morell, men han gjorde eventuelle kritikere til skamme.

Da dommerstemmerne blev gjort op, var sejren klar i dansk favør. Confack er ellers ikke helt ubekendt med at bokse i Frederiksberg-Hallerne, da han i 2015 besejrede det daværende svenske Sauerland-håb, Oscar Ahlin.

Jeppe Morell tog en flot sejr over Bernard Donfack. Foto: Ole Steen
Jeppe Morell tog en flot sejr over Bernard Donfack. Foto: Ole Steen

Undervejs havde Jeppe Morell sendt sin modstander til tælling i fjerde omgang, men han skulle altså igennem alle otte omgange, før kamplederen kunne hæve hans arm og slå sejren fast.

Du kan se højdepunkter her:

Bukkede for publikum og sendte trutmund
En veloplagt Enock Poulsen gjorde sin ankomst i Frederiksberg-Hallerne til aftenens første kamp, hvor han bukkede for publikum og sendte trutmund til sin modstander.

Og den unge dansker levede op til sin favoritværdighed, da han vandt et sekund inde i fjerde omgang, efter aftens modstander valgte at trække sig.

Inden da havde spanske Francisco Suarez været til tælling i anden omgang. Dette blev fulgt op af en blodig tredje omgang, hvor en flænge over Suarez højre øje fik blodet til at løbe ned af ansigtet.

Enock Poulsen vurderer sin modstander på vej ind i ringen. Foto: Ole Steen
Enock Poulsen vurderer sin modstander på vej ind i ringen. Foto: Ole Steen

Det var ellers en spanier, der kom aggressivt ud fra sit hjørne, og i første runde fik sat et tungt slag ind mod danskeren. Som kampen skred frem blev det dog mere tydeligt, at Enock Poulsen ville sætte sin tredje sejr som professionel ind på kontoen.

Du kan se kampen her:

Blodig slovak tabte tandbeskytter
I en kamp, der mest vil blive husket for, at Milan Checvale fra Slovakiet tabte sin tandbeskytter hele fem gange, tog Ditlev Rossing sin tredje sejr som professionel i lige så mange forsøg.

Tandbeskytter-gate tog lidt af momentum ud af kampen og frustrerede åbenlyst danskeren, der til sit ringhjørne brokkede sig over de mange pauser, men i fjerde omgang satte Ditlev Rossing flere hårde slagkombinationer ind på den i forvejen blodige slovak, og til sidst kunne danskeren lade sig kåre som vinder med alle dommerstemmerne.

Ditlev Rossing vandt en sikker sejr med alle dommerstemmerne. Foto: Ole Steen
Ditlev Rossing vandt en sikker sejr med alle dommerstemmerne. Foto: Ole Steen

Tidligere målmandstalent knockoutede sejren hjem
Jonas Madsen slog i mange år sine folder som målmandstalent i AGF, men i aftes skulle hænderne bruges helt anderledes, da han stod over for kroatiske Ivan Jukic.

Med syv sejre ud af lige så mange mulige gik danskeren selvsikkert til værks, hvor han da også uden videre problemer levede op til sin favoritværdighed. I tredje omgang sluttede løjerne, da Jonas Madsen knockoutede sin modstander.

Jonas Madsen havde kampen under kontrol. Foto: Ole Steen
Jonas Madsen havde kampen under kontrol. Foto: Ole Steen

Aftenens tunge drenge i sværvægt var Pierre Madsen mod Jasmin Hasic. Og det blev en kort fornøjelse, da bosnieren allerede i anden omgang røg til tælling. Så havde Hasics ringhjørne set nok, og det hvide håndklæde blev kastet i ringen.

Pierre Madsen boksede en sikker i sejr hus mod sin bosniske modstander. Foto: Ole Steen
Pierre Madsen boksede en sikker i sejr hus mod sin bosniske modstander. Foto: Ole Steen
 

99 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere