Se videoen: Derfor er MMA-kongen chanceløs i mega-braget

Chris van Heerden sparrede med Conor McGregor – og sydafrikaneren er bestemt ikke imponeret

Alle har en mening om den kommende mega-fight mellem bokse-kongen Floyd Mayweather og den irske vildmand Conor Mc Gregor – det har den sydafrikanske bokser Chris van Heerden også. Og hans vurdering har faktisk en vis vægt!

Den tidligere IBO weltervægt-champ tog nemlig mod invitationen om at agere sparringspartner til MMA-kæmperen, og den 29-årige bokser er bestemt ikke imponeret.

Sport og Spil Danske hooligans trapper op til krig

Hvis Conor Mc Gregor skal nappe en omgang, skal han vist selv til lommerne og betale på den lokale pub bagefter. Spørgsmålet er så, om han overhovedet vil være i stand til det…

- Det er skørt, at folk tror, de faktisk kan sammenligne en fighter, der har 0-0 i boksning med en legende, der står på 49-0, siger Chris van Heerden til maxim.com.

Conor McGregor gi'r den gas under vejningen før kampen mod Eddie Alvarez i november sidste år. Foto: AP
Conor McGregor gi'r den gas under vejningen før kampen mod Eddie Alvarez i november sidste år. Foto: AP

Sydafrikaneren var mildest talt ikke imponeret efter et par runder med Conor McGregor i maj sidste år, og efter det, han så, nægter han at tro, at McGregors benarbejde og defensive evner i al almindelighed vil forhindre Mayweather i at lande adskillige slag på ireren.

- Jeg er ingen Mayweather, jeg ankom fuldstændigt ude af form efter en ferie, og jeg ramte ham adskillige gange, siger van Heerden til TMZ.

Han tror heller ikke, at McGregor, hvis han overhovedet fanger Mayweather, har tilstrækkeligt punch i handskerne til at knockoute legenden.

- Han er før blevet ramt af fyre, der kan slå hårdt, og han gik ikke ned. Han er så god. Han ved, hvordan man ryster den slags af sig, siger van Heerden.

Sport og Spil Fight Football – verdens mest voldelige boldspil

ESPN’s ekspert Max Kellerman melder sig også i tvivlernes rækker:

- Conor McGregor har lige præcis nul procents chance i den match, lyder den bombastiske melding fra den kant.

- Ingen bokser har været i stand til at slå besejre Floyd. Et par stykker har været tæt på, men de havde også trænet, siden de var babyer.

McGregor har boksetrænet i et år.

Har han overhovedet en chance mod Mayweather?

- No! Lyder det korte svar fra sydafrikaneren.

Boksning Alt kan ske i 'milliard-fight' : ’En kamp på liv og død’

Boksning Klausul i Mayweather-kamp kan koste dyrt: 'Tænk på søgsmålet'

Floyd Mayweather har ikke være i aktion i to år, men er klar til at tælle mønterne - måske mens der tælles over Conor McGregor... Foto: AP Boksning Monsterkamp på plads: Mayweather i ringen mod MMA-stjerne

Sejrsrus efter KO. Damir har vundet. Foto: Viaplay Fighting - Maja Sulin/Scanpix. Sport og Spil MMA indefra: Derfor slår de hinanden til plukfisk

113 kommentarer
Vis kommentarer