Sejrsikker Rudy: Den unge knægt føler sig truet

Rudy Markussen er ikke i tvivl om, at han både vinder sin comeback-kamp og kampen mod Patrick Nielsen

Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup

Efter stjernen Mikkel Kesslers karrierestop er det svært at få øje på de helt store godbidder i dansk boksning, men lidt har de danske boksefans da at glæde sig til.

Går det som ventet, vinder både Patrick Nielsen og veteranen Rudy Markussen deres kampe 12. september ved Fight Night-stævnet i Frederikshavn, og så går de to danskere i ringen mod hinanden senere på året.

Veteranen Markussen fik i februar 2012 læsterlige prygl af nordirske Brian Magee. Senere samme år vandt han over en upåagtet ungarer, men siden har den nu 38-årige ikke været i ringen.

Efter knap tre års pause er han klar igen og møder i september Ramazi Gogichashvili fra Georgien.

Se også: Micki Nielsen møder argentiner

Derefter venter 24-årige Patrick Nielsen, der kun har tabt en kamp i karrieren, men Markussen føler sig sikker på, at han vinder over sin yngre landsmand, når den tid kommer.

- Det er en kamp, jeg er sikker på at vinde. Jeg har mødt modstandere, der er langt bedre end ham. Jeg er bedre teknisk, og jeg har langt større slagkraft end Patrick.

'Tager ham sgu ikke så seriøst'
- Jeg har også mødt modstandere, der var lige så kæphøje og provokerende som Patrick Nielsen, så jeg tager ham sgu ikke så seriøst. Jeg ser ham bare som en ung knægt, der føler sig truet, siger Markussen.

Han har ingen problemer med at skulle forberede sig på to kampe samtidig.

- Det er et dobbeltfokus, men når jeg først står i ringen i Frederikshavn, så er det dér, jeg har mit fokus. Men det er klart, at alt hypen, og det folk snakker om, er kampen mellem Patrick og mig.

Se også: Brasilianer og georgier står i vejen for dansk boksebrag

- Det er da ingen hemmelighed, at selvfølgelig træner vi på min modstander i Frederikshavn, men vi træner også på Patrick. Vi har trænet på Patrick i månedsvis, siger Markussen.

Rudy Markussen mener selv, han er mentalt stærkere end nogensinde, og alderen trykker ikke, bedyrer han.

- Jeg har fået ekstra blod på tanden. Jeg er mere sulten nu, end jeg har været de sidste mange år. Jeg løber otte-ti kilometer hver morgen. Jeg er 100 procent professionel. Hvis nogen tror, at jeg kører det her hjem på rygraden, så tager de gevaldigt fejl, siger han.

Patrick Nielsen bokser også ved stævnet, hvor Markussen gør comeback. Nielsen møder en brasilianer, der har vundet 36 af 51 kampe.

Se også: 'Beckham er forsuttet og overbetalt' - 15 forrygende Froch-citater

9 kommentarer
Vis kommentarer