Annonce:
Annonce:

Sindssyg indtjening: Boksede i to minutter - tjente 60 millioner kroner!

Den 41-årige bokselegende Floyd Mayweather indkasserede nok en voldsom millionhyre for en boksekamp. En opvisningkamp mod en ung japaner, der viste sig totalt chanceløs

Foto: AP
Foto: AP
Annonce:
Følg Boksning

Floyd Mayweather er gået på pension ovenpå en utrolig boksekarriere, der var helt uden nederlag.

Hans imponerende cv lyder på 50 sejre i ligeså mange kampe, og milliarderne er væltet ind på amerikanerens konto gennem årene.

Det afholder dog ikke kongen af boksning fra fortsat at tage handskerne på, når en hurtig - stor - indtjening venter forude.

Således stillede Mayweather op i ringen mod den japanske kickbokser Tenshin Nasukawa i en opvisningskamp i Tokyo nytårsaften.

Mayweather havde på forhånd selv fortalt, at han ville få ni millioner dollars (ca. 60 millioner danske kroner) for kampen, der var sat til at gå over tre omgange af tre minutters varighed.

Klasseforskel mellem Mayweather og den japanske kickbokser. Foto: AP
Klasseforskel mellem Mayweather og den japanske kickbokser. Foto: AP

Men det hele var ovre efter bare 140 sekunder.

Så havde Mayweather nemlig totalt knust sin 20 år yngre modstander, der i parantes bemærket aldrig havde bokset en boksekamp før.

Annonce:

Mens Mayweather tydeligvis tog det som en showkamp og leverede masser af smil og grin, endda en lille dans undervejs, så japaneren meget mere alvorlig og fokuseret ud.

Men det var forgæves. Mayweather skruede bissen på et par gange undervejs i første omgang. Nasukawa gik i gulvet tre gange, inden det var slut.

Mens Mayweather var afdæmpet og sikkert pænt ligeglad med den ligegyldige sejr, var 20-årige Tenshin Nasukawa fuldstændig på grådens rand efter det hurtige nederlag og var nærmest utrøstelig i ringhjørnet.

Imens spankulerede Mayweather rundt og kunne sikkert glæde sig over sin check. 60 millioner kroner for 140 sekunders arbejde. Ikke dårligt...

Foto: Mayweather hyldede sin unge modstander efter 'kampen'. Foto: AP
Foto: Mayweather hyldede sin unge modstander efter 'kampen'. Foto: AP
 

- Det handler om at underholde, og vi havde det sjovt i ringen. De ville have kampen i Japan, så jeg svarede 'hvorfor ikke?', lød det fra Mayweather.

Da denne kamp ikke talte som en reel boksekamp, er Mayweathers bokse-statistik fortsat uændret. 50 sejre i 50 kampe.

Ny storkamp på vej - skandale-kæmper udfordrer bokselegende

Absurd løn i buret: Tjener svimlende beløb på megakamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: