Skandale i VM-brag: Jublede for tidligt - så kom chokket!

En kontroversiel kendelse fik publikum til at starte en buhekoncert, da Fedor Chudinov  blev kåret til vinder i VM-kampen mod Nadjib Mohammedi

Følg Boksning

Boksning er ikke den sportsgren i verden, der har ry for at være mest fin i kanten.

Lørdag aftens supermellemvægtkamp i WBA mellem franske Nadjib Mohammedi og russiske Fedor Chudinov er ikke med til at ændre den opfattelse, at boksningen til tider har nogle yderst mærkværdige afgørelser.

Det lugtede ikke bare, men stank langt væk af en klar sejr til franskmanden, da klokken ringede for sidste gang efter de 12 omgange. Kropssproget hos de to boksere sagde det hele.

Mohammedis højre hånd fløj selvsikkert op, mens russeren listede over i sit hjørne og lignede en mand, der godt vidste, at han var slået.

Raser over mester-kujonen: Du er en svagpisser!

Franskmanden fortsatte jublen i sit hjørne med smil, highfives til sin stab og hilsner til kameraet, mens det russiske hjørne scorede lavt på munterheds-skalaen.

Det lignede en relativ nem afgørelse.

SE SELV DEN KONTROVERSIELLE AFGØRELSE I KLIPPET ØVERST.

Den russiske dommer havde da også set den samme kamp som de fleste andre og gav 118-111 i Mohammedis favør. Hans to udenlandske meddommere havde dog vendt brillerne i leverpostej før kampen og mente Chudinov var vinderen. 115-113 og 116-112 lød deres score på i russerens favør.

Buhekoncert fra hjemmepublikummet
Mohammedi havde ikke tænkt sig at sluge den kendelse uden at gøre opmærksom på sin utilfredshed. I det sekund afgørelsen stod klart røg hånden op igen, men denne gang med en rystende finger. Selv Fedor Chudinov så en smule nedslået ud over resultatet...

Se det bizarre klip: Udskældt bokse-konge kysser sin modstander

Kampen blev bokset i Moskva, men på trods af dette begyndte en regulær buhekoncert med Mohammedi som dirigent. En oprevet franskmand traskede hvileløst rundt i ringen, mens han tydeligt opfordrede publikum til at buhe højere.

Chudinov poserede høfligt for fotograferne, men han lignede i den grad en mand, der vidste, at bæltet om skulderen tilhørte hans modstander.

På de sociale medier gik tyveriet heller ikke folks næser forbi.

- Chudinov ved, at han tabte, et slemt røveri.

- Det er en joke, og det gør grin med sporten.

- En rystende beslutning. Mohammedi vandt stort!

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind