Annonce:
Annonce:

Skrupskør idé: Kessler kan blive til grin mod Patrick

Claus Borre er enig med Team Sauerland: Ideen om en kamp mellem Mikkel Kessler og Patrick Nielsen er skrupskør

Mikkel Kessler bekendtgør sit comeback. (Ekstra Bladet TV)
Annonce:
Følg Boksning

- Hvad i alverden skulle Mikkel Kessler få ud af at gå i ringen med Patrick? Ingenting.

- Ingen ville sige 'fantastisk sejr'. Men hvis det uheldigvis skulle ske, at han tabte - det kan jo ske - så ville han være fuldstændig til grin.

Claus Borre, mangeårig journalist og boksekommentator, ryster på hovedet af ideen om sætte de to danske boksere op mod hinanden i Kesslers comeback.

Patrick Nielsens manager, Simon Lundt, har ellers været ude og råbe op om, at der er millioner på højkant, at han har fundet en investor, der vil smide de mange penge efter de to boksere, og at Team Sauerland er blevet opfordret til at planlægge kampen.

Men Sauerland-fløjen tøver, for at sige det mildt.

Annonce:

Og som Claus Borre formulerer det med henvisning til Patrick Nielsens elendige form, da han boksede i Struer i januar - og besejrede Neibi Berrocal på point: - At gøre comeback efter fire år og så tabe til en mand, som er blevet svinet til efter en kamp, fordi han var totalt ude af form...

- Det er det ringeste, han nogensinde har præsteret som professionel. Han var både langsom og tung. Han var lige ved at give op halvvejs i kampen, fordi han ikke havde mere luft, siger Claus Borre.

Fuldstændig useriøst
Han tilføjer, at Patrick Nielsen bestemt kan have muligheder fremadrettet - hvis han tager sig sammen.

- Men det er fuldstændig useriøst, at man møder op til en comeback-kamp efter en lang pause og er så overvægtig og utrænet og har deler alle steder. Jeg kan sagtens se, hvad Kalle Sauerland mener, siger Borre, der foretrækker en helt anden type modstander til Mikkel Kessler.

Annonce:

- Kessler skal have en rutineret modstander i sin comebackkamp. En rutineret 'lidt over the hill'-bokser, med et godt ry og en flot rekordliste, men én der har kulmineret. Når han så forhåbentlig har klaret den kamp, vil han relativt hurtigt kunne få en stor titelkamp om et verdensmesterskab, mener han og tilføjer, at der skal være 60-40 i Kesslers favør.

- Det ligger mellem linjerne i det Kalle siger: Nu skal du passe 100 procent på din boksekarriere, tabe dig og komme i form ingen sidespring til alt muligt pjank de næste par år.

- Hvis ikke det går, så kan du få en eller anden stor kassekamp og så kan du medvirke i alle de reality-programmer, du har lyst til, siger han.

Mikkel Kessler bekendtgjorde sit comeback 31. marts. Men han mangler fortsat at bestå de nødvendige lægetjeks og scanninger for at få sin bokselicens. Hvornår det foreligger, vides endnu ikke.

Glem Patrick: Her er Kesslers ønskemodstander

Den kommede brudgom: Sådan blev Mikkel til Viking Warrior

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: