Slipsefyr er knockout-konge i fritiden

Finansøkonomen Osama Hadifi med 11 KO-sejre i 11 forsøg er ny bokser i Danish Fight Night

Osama Hadifi har efter 11 professionelle kampe nu fået en promotor og satser på at bokse sig til en titel. (Privatfoto)
Osama Hadifi har efter 11 professionelle kampe nu fået en promotor og satser på at bokse sig til en titel. (Privatfoto)

En rigtig slipsefyr, finansøkonom og tredobbelt dansk mester, den 30 årige Osama Hadifi, er ny bokser hos Mogens Palle og Brian Nielsen i Danish Fight Night.

Den hidtil selvbestaltede prof-bokser er i ringen ved det kommende februar-galla, og målet er at åbne dørene for kommende titelkampe.

Osama Hadifi, der er pære-dansk, har ellers bokset 11 kampe med bar overkrop og vundet alle på knockout.

I de otte første blev modstanderen stoppet i 1. omgang, hvilket efter sigende er uofficiel dansk rekord.

Se også: Dansk knockout-bokser træder et skridt op

Efter at have bokset de fleste kampe i Tyskland var den hårdtslående dansker i sin næstsidste kamp i ringen i Panama City, mens han i sin seneste kamp i maj i Holstebro ved et Vester-stævne stoppede bosnieren Borislav Gligoric i 1. omgang.

- Jeg satser på at gå den lige og korteste vej mod min første titelkamp, gerne om Europamesterskabet og herefter en VM-titel, siger Osama Hadifi i en pressemeddelelse.

Finansøkonomen, der i det daglige arbejder i Danske Bank, har smagt lidt på, hvad der kræves på højeste niveau ved at sparret med den regerende finske europamester i letvægt, Edis Tatli.

Osama Hadifi, der udover tre DM-titler også har vundet syv sjællandske mesterskaber i klasserne, letvægt, letweltervægt og weltervægt, har fået sin bokseopdragelse i Valby og især CIK, hvor Mikkel Kesslers tidligere træner, Ricard Olsen, udviklede den unge tekniker til at blive CIK's formentlig mest vindende siden Tom Bogs-dagene.

Se også: 11 knockouts i 11 kampe: Underligt at bokse i Danmark

Den hårdtslående bokser, der selv præsenterer sig som den hårdtslående tekniker, behøvede kun korte overvejelser, da makkerparret, Mogens Palle og Brian Nielsen henvendte sig ved nytårstid.

- Henvendelsen kom fuldstændigt bag på mig. Jeg fik faktisk et positivt 'chok', fordi jeg havde læst, at de to især ville koncentrere sig om de tunge drenge drenge og vægtklasser, siger Osama Hadifi i pressemeddelelsen.

- Jeg valgte at slå til, fordi der i min efterhånden modne alder skal til at ske noget i boksekarrieren.

- Det er jeg overbevist om, at der fremover nu også vil i deres kyndige hænder, siger Osama Hadifi.

12 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere