Smadrede Kessler: Nu har karrieren taget en helt anden retning

Andre Ward bliver opfordret til comeback, men er blevet tv-vært og skuespiller efter karrieren, hvor han blev den eneste, der stoppede Mikkel Kessler før tid

Han er kendt som den eneste mand nogensinde, der har stoppet Mikkel Kessler før tid, men nu er det efterhånden ved at være et år siden, at Andre Ward boksede sin sidste kamp.

Nu begynder rygterne om et Ward-comeback dog at florere efter Tony Bellews sejr mod David Haye i weekenden. Men Ward har umiddelbart travlt med en helt ny karriere.

Ward optræder både som skuespiller i filmen 'Creed 2' og som tv-vært i reality-serien 'The Contender'.

- Jeg er en velsignet mand. Jeg er lige blevet færdig med 'Creed 2', og nu er jeg på vej til 'The Contender'. Det er en stor mulighed for mig at være vært her, siger Ward ifølge FightHype.

- Det er, hvad jeg er fokuseret på lige nu. Og jeg ønsker Tony alt det bedste, siger Ward.

Tony Bellew selv vil gerne møde Ward.

- Ward tror, at han kan slå mig nemt, men jeg vil slå ham ud nemt. I griner, men jeg vil slå Ward, for jeg har andre kompetencer, end han har set før. Jeg har den største respekt for ham, man han har aldrig mødt en fighter som mig, siger Bellew til Boxingscene.

Der var store smil hos Hass-cheferne Gene Hass og Günther Steiner efter Kevin Magnussens femteplads i Bahrain. Det er præstationer som den, der har styrket hans position på det amerikanske team. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Spillet om Kevins kontrakt: Ferrari-flirt presser Haas

Direkte adspurgt, om Ward vil være modtagelig over for et opkald fra Tony Bellews promotor, Eddie Hearn, svarer Ward lidt kryptisk.

- Jeg har ventet på et opkald fra Eddie, siden Froch-situationen opstod, da han havde mødt Mikkel Kessler for anden gang. Lige siden har jeg ventet på, at han greb telefonen, men han har stadig ikke taget den, siger Ward.

Det var 21. november 2009, at Andre Ward efter en meget beskidt kamp stoppede Mikkel Kessler i 11. omgang på hjemmebanen i Oakland.

Artiklen fortsætter under billederne

Ward efter sejren mod Kessler i 2009. Foto: AP
Ward efter sejren mod Kessler i 2009. Foto: AP

Sådan så Kessler ud, da han blev stoppet efter teknisk knockout mod Andre Ward. Foto: Thomas Sjørup
Sådan så Kessler ud, da han blev stoppet efter teknisk knockout mod Andre Ward. Foto: Thomas Sjørup

Andre Ward er den eneste, der har stoppet Mikkel Kessler før tid - nu er han blevet tv-vært og skuespiller. Foto: Jacob Ehrbahn
Andre Ward er den eneste, der har stoppet Mikkel Kessler før tid - nu er han blevet tv-vært og skuespiller. Foto: Jacob Ehrbahn

Sådan så det ud i 1979, da Jørgen 'Gamle Hansen' knockoutede Dave Boy Green. Foto: Erik Kragh Boksning Fik tæsk af 'Gamle' Hansen: En af Europas bedste nogensinde!

Boksning Manager provokerer: Er Patrick for svær for Kessler?

Siden vandt Ward yderligere 11 kampe, inden han trak sig tilbage som bokser efter sejren i juni 2017 mod russiske Sergey Kovalev.

I alt blev det til 32 sejre i 32 kampe, inden han i september 2017 meldte sit karrierestop.

- Fra hjertet takker jeg alle, der har spillet en rolle på min rejse. I ved, hvem I er. Jeg kunne ikke have gjort det uden jer. Jeg vil gerne gøre det klart; jeg stopper, fordi min krop ikke længere kan klare den hårde sport, og derfor er mit ønske om at bokse der ikke længere, lød det dengang fra Ward.

- Hvis jeg ikke længere kan give min familie, mit team og alle fansene alt, hvad jeg har, bør jeg ikke længere bokse. Først og fremmest giver jeg Gud æren for at lade mig gøre det, jeg har gjort, i så lang tid, lød det fra Ward dengang.

Siden dengang har Ward også meldt ud, at han er ved at starte en amatørbokseturnering, men hans primære job er altså blevet jobbet som tv-vært og skuespiller.

I 'Creed 2' spiller Ward sammen med Sylvester Stallone og Dolph Lundgren, og filmen får premiere sidst på året.

Det groteskte øjeblik er her lynskudt: Tyson gnasker i Holyfields øre. Foto: Jack Smith/AP Sport og Spil 20 år efter: Tyson vs. Holyfield blev historiens mest vanvittige kamp

Sport og Spil Patrick om karrierens største mareridt: Uhyggeligt det kunne ske

Den 29-årige Conor McGregor tørner i slutningen af august sammen med Floyd Mayweather i Las Vegas. Foto: AP Sport og Spil MMA-stjernens vilde liv
54 kommentarer
Vis kommentarer