Splittede dommere: Power-Patrick kan få stor rematch i Danmark

Patrick Nielsen får masser af anerkendende ord efter sin klassefight mod Arthur Abraham

Patrick Nielsen blev dybt skuffet efter nederlaget mod Arthur Abraham og forlod ringen øjeblikkeligt. Foto: Lars Poulsen
Patrick Nielsen blev dybt skuffet efter nederlaget mod Arthur Abraham og forlod ringen øjeblikkeligt. Foto: Lars Poulsen

SE AFGØRELSEN I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

OFFENBURG (Ekstra Bladet): Patrick Nielsen leverede karrierens mest komplette fight mod Arthur Abraham, men det rakte ikke til den endelige sejr i Baden Arena.

Men det slutter ikke der.

Hverken for Patrick Nielsen - eller for Arthur Abraham.

For knapt havde de to kæmpere tørret sveden af panden og fået pulsen ned før en rematch blev bragt på bane... denne gang i Danmark.

- Det er da helt klart realistisk at stable en rematch på benene i Danmark. Det kommer selvfølgelig an på interessen, men er den der, så er det oplagt, sagde promoter Nisse Sauerland, da han stod og ventede på, at Patrick Nielsen skulle komme ud af sit omklædningsrum.

Patrick Nielsen havde inden kampen i Offenburg bebudet, at et nederlag ville betyde karrierestop.

Men mødet mod Arthur Abraham så ham tage et skridt op i modenhed og udholdenhed, som tidligere har manglet.

Patrick Nielsen leverede en helhjertet indsats. Selv om kræfterne ebbede ud i de sidste seks omgange, var det stadig yderst kvalificeret, hvad danskeren leverede

Det var nok til, at den tyske bokse-ekspert Regina Halmich, som The Ring har kåret til den næstbedste kvindelige bokser nogen sinde, for rullende tv-kameraer mente, at Arthur Abraham ikke var den rette vinder af kampen.

Selv om ekspert-kollega Graciano Rocchigiani mente, at Abrahams sejr var retvisende, så kaldte han det misvisende, at de to dommere der gav tysk-armeneren sejren havde hele 116-111 på scorekortet: 'Det var noget lort at udsætte danskeren for,' kom det bramfrit.

Et større ridderslag ventede Patrick Nielsen på pressemødet efter kampen, hvor Arthur Abrahams legendariske træner Ulli Wegner brugte masser af ord på danskerens indsats

- Du må ikke lade dit talent gå til spilde, formanede den 76-årige Wegner og insisterede på, at danskeren nu blev nødt til at presse sig selv endnu hårdere - og komme i endnu bedre form. Alt andet ville være en hån mod det boksetalent, han var blevet begunstiget med.

Artiklen fortsætter under billederne: Fotos: Lars Poulsen

Patrick Nielsen blev dybt skuffet efter nederlaget mod Arthur Abraham og forlod ringen øjeblikkeligt. Foto: Lars Poulsen
Patrick Nielsen blev dybt skuffet efter nederlaget mod Arthur Abraham og forlod ringen øjeblikkeligt. Foto: Lars Poulsen

 

Patrick Nielsen lyttede intenst, mens Wegner talte.

Og da den gråhårede trænerlegende tav og kiggede mod danskeren, så tog Patrick Nielsen sig til brystkassen og afgav et løfte om at følge rådet.

Patrick Nielsen havde over 12 omgange åbnet en dør ind til en ny version af sig selv. Og selv Arthur Abraham med sine 38 år har karrierens bedste år bag sig, så var der stadig masser af saft i slagene. Patrick Nielsen kunne bare modstå det.

Og det alene gør det oplagt, at Patrick Nielsen fortsætter.

- Jeg vil have en rematch... i København, fastslog danskeren selv på pressemødet, hvor han lod forstå, at det kunne udskyde beslutningen om at stoppe i tilfælde af nederlag.

- Hvis publikum og fans vil have det, så laver vi Nielsen/Abraham II i København. Hvis der virkelig er tryk på interessen, så er det slet ikke et problem, fastslog Nisse Sauerland, som var begejstret for Patrick Nielsens præstation.

- Det var en meget tæt fight. Havde det været i Danmark, så kan jeg godt forestille mig, at afgørelsen var faldet ud til Patricks side. Han boksede fantastisk sagde Nisse Sauerland, der sluttede samarbejdet med Patrick Nielsen efter nederlaget til John Ryder i oktober.

- Jeg synes Patrick Nielsen har så meget at give boksesporten. Det her var den bedste præstation, som han har leveret i hele karrieren. Det var fænomenalt. Han fulgte med hele kampen og var aldrig for alvor i problemer. Jeg synes det var en kamp, der gør det realistisk at se på et nyt møde, fastslog Nisse Sauerland.

Se også: Flot fight af modig Patrick - men slået knebent af Abraham

Se også: Så meget tjener Patrick på comeback-braget

Se også: Eksklusive billeder: Se 'Tykke' Patrick knokle for at redde brag

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen