Spydig Patrick: Rudy-kamp er bare opvarmning

Det er langt fra frygtindgydende for Patrick Nielsen, når han sandsynligvis møder Rudy Markussen i ringen efter sommerferien - tværtimod ville han se det som en slags opvarmningskamp

Med kun to dage til Patrick Nielsen skal bokse mod Charles Adamu, er han ved at være i en anden mental tilstand, hvor det handler om hvad der skal ske, hvis han enten taber eller vinder (Foto: Jakob Jørgensen)
Med kun to dage til Patrick Nielsen skal bokse mod Charles Adamu, er han ved at være i en anden mental tilstand, hvor det handler om hvad der skal ske, hvis han enten taber eller vinder (Foto: Jakob Jørgensen)

Meget tyder på, at Patrick Nielsen og Rudy Markussen skal møde hinanden i et boksebrag i sensommeren eller efteråret.

Det er en kamp, der har været talt om længe, og som blev højaktuel efter Rudy Markussen mødte op på Patrick Nielsens pressemøde forud for Nordic Fight Night i april.

Verbal kamp ved Patricks pressemøde (Foto: Linda Johansen) Boksning Heftig bokse-tumult: 'Du er en fucking kylling, Rudy!'

I første omgang har Patrick Nielsen dog en kamp på lørdag, når han i Ballerup Super Arena skal i ringen mod den den stærke ghanesiske journeyman Charles Adamu i en kamp om danskerens WBA-intencontinentalbælte i supermellemvægt.

Opvarmningskamp?
Man kunne mistænke kampen på lørdag for at være en opvarmningskamp før slaget mod Rudy Markussen. Men Patrick Nielsen mener, at hans modstander på lørdag, Charles Adamu, er en mere kompetent modstander end Rudy Markussen.

- Jeg vil mere sige, at en kamp mod Rudy er en opvarmningskamp. Denne her kamp er mod en god modstander og mod en erfaren herre, som helt sikkert ikke er kommet for at tabe, og det glæder jeg mig til.

Patrick Nielsen bruger udelukkende sin tid nu på at fokusere på, hvordan han skal vinde over 'The Crusader', som hans ghanesiske modstander også kaldes.

- Jeg har slet ikke kampen mod Rudy i baghovedet. Lige nu tænker jeg kun på den kamp jeg skal op til på lørdag.

Patrick Nielsen lover et brag af en kamp på lørdag, hvor hans forventninger til ham selv er helt i top. Først og fremmest handler det om, at han skal have sat sig mentalt op til slaget.

Se tv-interview med Patrick:

- Ugen op til kampen er den værste uge. Der er så mange ting, der pludselig går igennem hovedet omkring, hvad der vil ske, når jeg enten taber eller vinder. Jeg kan mærke, nervøsiteten begynder at trænge sig på, vægten skal presses, og der er rigtig mange ting, som spiller et puds i denne uge.

Med al den koncentration rettet mod kampen på lørdag, har Patrick Nielsen ikke tid til at skænke Markussen en tanke. Han har end ikke tid til at give ham en kommentar med, inden han ser sin kommende modstander i ringen på lørdag.

- Jeg ved selv, hvor god jeg er, og hvad jeg har at tilbyde, så kampen mod Rudy er ikke noget, jeg går og tænker over. Jeg har slet ingen kommentarer til Rudy.

1 af 5 (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 5 (Foto: Jakob Jørgensen)
3 af 5 (Foto: Jakob Jørgensen)
4 af 5 (Foto: Jakob Jørgensen)
5 af 5 Med kun to dage til Patrick Nielsen skal bokse mod Charles Adamu, er han ved at være i en anden mental tilstand, hvor det handler om hvad der skal ske, hvis han enten taber eller vinder (Foto: Jakob Jørgensen)
26 kommentarer
Vis kommentarer