Største brag siden Kessler-Froch: Patrick, kom og se mig

Lolenga Mock inviterer Patrick Nielsen og Nisse Sauerland til ringside til fredagens stævne

Lolenga Mock: Jeg smadrer Patrick Nielsen (Video: Jonas Ryefelt)

Når Mogens Palle og Brian Nielsen på fredag arrangerer den tredje udgave af Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne, så bliver det med det største Supermellemvægt-opgør på dansk grund siden Mikkel Kessler mod Carl Froch tilbage i 2010.

Sådan lancerer Mogens Palle i hvert fald kampen mellem hans egen Lolenga Mock og peruanske David Zegarra, der kommer med 30 sejre i 30 kampe. For Mock er det en kamp, der skal bane vejen for at møde Patrick Nielsen, og derfor har han en plan.

- Jeg vil gerne invitere Patrick og Nisse Sauerland til på fredag. Jeg har billetter til dem ved ringside, så de kan komme og se mig i kamp, for jeg er en helt anden i action end på tv, siger Mock til Ekstra Bladet.

- Jeg er klar til at møde Patrick, men Nisse Sauerland vil ikke have kampen. Han kender mig ikke, men Patrick, når vi mødes, så smadrer jeg dig. Jeg er den bedste supermellemvægter i Danmark, og jeg er klar, siger Mock.

Lolenga Mock har længe gerne villet have kampen mod Patrick Nielsen, men dennes promotor har længe talt om, at Mock kan komme tilbage, når han har slået en ordentlig modstander. Nu gælder det nummer fem på verdensranglisten, der har vundet 19 af sine 30 sejre på knockout.

- Jeg har set ham meget på Youtube, og han er en stærk modstander, men jeg ved, hvordan han bokser. Nu skal han møde Lolenga Mock, og jeg er den bedste, siger Mock.

Mogens Palle ville gerne have haft kampen mellem Lolenga Mock og Patrick Nielsen i maj, men her bokser Nielsen i stedet mod en endnu ukendt bokser, før han gerne vil bokse VM-kamp til efteråret.

Mogens Palle har hvervet sig endnu en bokser til sin stald. (Foto: Mogens Flindt) Boksning Mogens Palles kup: Omvender MMA-profil til bokser

Lolenga Mock ved tirsdagens pressemøde på Frederiksberg, hvor også Mogens Palle, Brian Nielsen, David Zegarra og dennes tolk og træner var mødt op (Foto: Morten Kiersgaard Espersen)
Lolenga Mock ved tirsdagens pressemøde på Frederiksberg, hvor også Mogens Palle, Brian Nielsen, David Zegarra og dennes tolk og træner var mødt op (Foto: Morten Kiersgaard Espersen)

Patrick Nielsen er tilbage og gør comeback efter sejren mod Rudy Markussen (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Patrick er tilbage: Nu kommer VM-kampen

- Sidste gang Patrick Nielsen mødte en ældre herre, der vandt Patrick lynhurtigt. Hvorfor har du større chancer end Rudy Markussen?

- Vi er forskellige boksere. Jeg er i god form hele tiden, og jeg ryger og drikker slet ikke. Jeg er en rollemodel for børn. Efter kampe går jeg hjem og slapper af med familie og børn, siger Mock.

- Men der er 14 nederlag på din rekordliste - hvorfor så mange?

- Det er rigtigt, at jeg har tabt, men flere af gangene har jeg ikke været på træningslejr inden, men har sagt ja til kamp alligevel, fordi jeg elsker at bokse, siger Mock, der har fået et skidt indtryk af Patrick Nielsen.

- Jeg har ikke mødt ham, men på tv virker han lidt arrogant. Måske er han anderledes i virkeligheden, siger Mock.

- Han er en god bokser, men han har ikke mit niveau. Han har et talent, men jeg er den bedste supermellemvægter i Danmark og bedre end ham. Det handler jo også om, hvilke navne man har mødt, siger Mock og nævner, at han altså har mødt store navne som Lucien Bute, David Haye, Charles Brewer, Giovanni Alvarez og Mario Veit.

- Men måske kender Sauerland ikke til boksning, siger Mock.

Selvom Lolenga Mock er blevet 43 år, så har han ingen planer om at stoppe karrieren. Kroppen har det fint og med tiden tror han på, at han kan blive verdensmester.

Patrick Nielsen-lejren vil ikke takke ja til Mogens Palles million-bud (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Dansk boksekrig: Patrick afviser million-bud

Patrick Nielsen boksede 12. december mod Rudy Markussen i en kamp, der fik en hel del omtale af både den ene og anden grund. Nielsen bokser næste gang på et tidspunkt i foråret - og Mogens Palle har budt på den kamp. (Foto: Linda Johansen) Boksning Mogens Palle byder 1,5 mio på Patrick-kamp

Boksning Optrapper boksekrig: Palle vil skide dem en hatfuld!

Patrick Nielsen har sendt Rudy Markussen i gulvet. Nu kan en ny danskerkamp være undervejs (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Mogens Palle vil lokke Patrick Nielsen til nyt danskerbrag

Lolenga Mock inviterer Patrick Nielsen og Nisse Sauerland til en plads ved ringside på fredag - Mock mener selv, at han kan slå Patrick Nielsen (Foto: Jakob Jørgensen)
Lolenga Mock inviterer Patrick Nielsen og Nisse Sauerland til en plads ved ringside på fredag - Mock mener selv, at han kan slå Patrick Nielsen (Foto: Jakob Jørgensen)
 

46 kommentarer
Vis kommentarer