Stor bokseaften: Groves og Kovalev i aktion

George Groves skal tilbage på sporet efter tre tabte VM-kampe - Sergei Kovalev bokser rematch mod Jean Pascal

George Groves har været dybt skuffet over nederlaget til Badou Jack i sin seneste VM-kamp. Lørdag aften skal han forsøge at tage det første skridt tilbage mod toppen. (Foto: AP)
George Groves har været dybt skuffet over nederlaget til Badou Jack i sin seneste VM-kamp. Lørdag aften skal han forsøge at tage det første skridt tilbage mod toppen. (Foto: AP)

Hvis nogen troede, det var nemt at erobre et VM-bælte i boksning, hvis man er et stort talent, så spørg George Groves (21-3, 16 KO) hvordan han ser på det.

Lørdag aften hopper den 27-årige London-bokser i ringen mod italienske Andrea di Luisa (18-3, 14 KO) for at vaske den seneste skuffelse af sig, pointnederlaget til svenske Badou Jack i kampen om WBC-titlen i supermellemvægt.

Før det er Groves to gange blevet stoppet i VM-kampe mod Carl Froch.

Se også: Froch om boksekarrieren: Til sidst kunne jeg ikke stå ud af sengen

Kampen mellem Groves og di Luisa bokses i Copper Box Arena i London, hvor også en række britiske talenter skal i kamp. Stævnets hovedkampe sendes på TV3Sport1 fra klokken 22.

Også i Bell Centre i Montreal i Canada er der hårdtslående aktion, og det på allerøverste niveau, når verdens øjeblikkeligt bedste letsværvægter, russiske Sergei 'Krusher' Kovalev (28-0-1, 25 KO), bokser rematch mod den stærke canadier Jean Pascal (30-3-1, 17 KO).

De to boksede i marts 2015 om Kovalevs tre VM-bælter (WBO, WBA, IBF), en intens og underholdende kamp, hvor Pascal blev stoppet i 8. omgang.

Kovalev og Pascal bokser igen om de tre VM-titler, og vinder Kovalev, bør den største kamp, der kan laves i vægtklassen, være tæt på at kunne arrangeres.

Canelo Alvarez (t.h.) kommer med garanti til at bokse et par af de største kampe i 2016, og en af dem kan meget vel blive braget mod Gennady Golovkin. (Foto: AP) Sport og Spil 10 boksebrag vi ønsker os i 2016

Det er kampen mellem Kovalev og en anden canadier, Adonis 'Superman' Stevenson (27-1, 22 KO). Den eksplosive canadier har siden 2013 været indehaver af det sidste af de fire store VM-bælter, WBC-bæltet.

Kampen mellem Kovalev og Pascal bokses tidligt søndag morgen dansk tid, og den sendes ikke på dansk tv.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere