Stor mystik om Kessler-comeback

Lige nu virker det meget usikkert om Mikkel Kessler skal bokse i november eller for den sags skyld, hvornår han gør comeback i ringen

Gør Mikkel Kessler comeback i november efter fire et halvt års fravær fra ringen?

Det har i hvert fald hele tiden været den plan, der blev arbejdet efter. Både for Mikkel Kessler og promotor Kalle Sauerland.

Men mystikken breder sig i den grad, og lige nu virker det som om intet er afklaret i forhold til, hvornår Mikkel Kessler går i ringen igen.

Mikkel Kessler skulle bruge mindst et halvt år til at ramme topformen efter den lange pause på fire et halvt år. Derfor sagde han også nej til de mange millioner og udsigten til et wildcard i den stort anlagte bokseturnering World Boxing Super Series.

Alt var på plads 1. august
Den seneste måned har det ellers peget mod 11. november som comeback-datoen, hvor Mikkel Kessler skulle møde colombianeren Roamer Alexis Angulo, men intet er sluppet ud fra Team Sauerland på trods af, at promotor Kalle Sauerland 1. august over for TV 2 Sport bekræftede, at modstander og dato var på plads. I løbet af de kommende uger ville han melde det ud officielt.

Det er således snart to måneder siden og intet er sket fra Team Sauerland-lejren.

- Kalle Sauerland, hvorfor har I ikke meldt dato og sted ud for Mikkel Kesslers comeback-kamp?

- Det kan jeg ikke kommentere på lige nu.

I starten af august sagde du, at det var lige op over. Hvad er der sket siden du ikke har meldt noget ud om Mikkel Kessler?

- Vi arbejder på en plan. Mere kan jeg ikke sige lige nu.

Er der problemer i forhold til Mikkel Kesslers ventede comeback?

- Som sagt kan jeg ikke sige mere om Mikkel Kessler lige nu. Måske kan jeg sige mere senere på ugen, siger en meget fåmælt Kalle Sauerland.

I Mikkel Kessler-lejren er man hellere ikke på nuværende tidspunkt videre meddelsom.

- Vi kalkulerer stadig med, at Mikkel skal i ringen i løbet af efteråret. Det er den plan vi arbejder ud fra, siger Mikkel Kesslers manager, Allan Back.

Er der fundet modstander og booket arena til en kamp?

- Den del står promotor Kalle Sauerland for. Det skal du tale med ham om.

Er Mikkel klar til at gå i ringen?

- Ikke hvis han skal bokse i dag. Men som sagt har vi hele tiden planlagt efter han skal i ringen senere på året, siger altså Mikkel Kesslers manager, Allan Back.

Klar til boksebrag: Her skal Kessler bokse i sit comeback

Lægerne har gennemtestet Kessler: Her er dommen

Kessler bryder eget løfte: Går i ringen på trods af børnene