Storsviner kæmpestjernen: Du er lort nu!

Conor McGregor håner og sviner sin kommende modstander Floyd Mayweather, efter der går rygter om, at amerikaneren skylder skattefar millioner

Floyd Mayweather storsvines af sin kommende modstander efter rygter og manglende indbetalinger til skat. Foto: Steve Marcus.
Floyd Mayweather storsvines af sin kommende modstander efter rygter og manglende indbetalinger til skat. Foto: Steve Marcus.
Følg Boksning

Trash talken er allerede begyndt. Endda halvanden måned før det længe ventede brag mellem irske Conor McGregor og amerikanske Floyd Mayweather.

En duel, der udkæmpes i T-Mobile Arena i Las Vegas, hvor den dyreste billet koster 604.000 danske kroner.

Ireren håner nu sin 12 år ældre modstander, fordi der går rygter om, at amerikaneren skylder skattefar svimlende 26 millioner dollars - 170 millioner kroner. Og det skulle samtidig være årsagen til, at han vælger at tage kampen mod McGregor i bokseringen.

De rygter er altså ikke gået McGregors snude forbi.

- Jeg er skide ligeglad. Jeg er ligeglad med, hvad han har gjort. Han skulle være forblevet på pension. Han er lort nu. Det er den skinbarlige sandhed. Han skulle have betalt sine skatter og holdt sig på pension - og holdt mit navn ude af hans fucking mund, siger McGregor ifølge mmajunkie.com.

Tidligere tirsdag afviste Mayweather pure, at han skylder penge i skat, og at han derfor har takket ja til kampen mod McGregor, så økonomien kan komme i balance.

Kampen mellem de to vil generere 650 milloner dollars - mere end fire milliarder danske kroner.

Conor McGregor og Floyd Mayweather har det med at bekrige hinanden på ord. 6. august gør de det så med handskerne på. Foto: AP/John Locher.
Conor McGregor og Floyd Mayweather har det med at bekrige hinanden på ord. 6. august gør de det så med handskerne på. Foto: AP/John Locher.
 

'Tro ikke på det'
Men ifølge Mayweather har han masser af penge og betaler sine skatter. Til tiden.På sin Instagram-profil viser Mayweather tre tunge checks frem, hvorpå de beløb, han skylder i skat, står. og det er ledsaget af en klar smøre fra amerikaneren.

- Tro på halvdelen af, hvad du ser og på intet af, hvad du hører. Specielt ikke, når det kommer fra medierne i det her land (USA, red.). Mens alle andre tæller mine penge og tror det værste, er det her fakta. Uncle Sam (skattefar, red.) modtog 26 millioner dollars fra mig i 2015.

Men Mayweather var ikke færdig med talen til sine tvivlere. Langt fra.

- Hvad mere kan de ønske sig? Jeg er overbevist om, at jeg var blevet informeret langt tidligere, hvis der var nogen former for problemer, ikke? Faktum er, at alle bare vil være en del af 'Money May' (Mayweather, red.), inklusive skattevæsenet. Det er fint, at i kan knuse tal dagen lang, men til syvende og sidst er mit imperium bundsolidt og intakt! Prøv at regne på den!, skriver Mayweather.

Inden kampen mellem de to mestre venter en længere pressetur rundt omkring i verden, hvor de skal 'sælge' kampen på ord. Først skal kæmpestjernerne til Los Angeles, og derefter skal de videre til Toronto i Canada, Brooklyn i New York, og til slut venter London.

Dræbermaskinens fortid: Hans brødre døde i krig

Groteske beløb: Kæmpe-kampen bliver den dyreste nogensinde

Helt grotesk: Ekstreme billetpriser til den vildeste kamp nogensinde

Alt kan ske i 'milliard-fight' : ’En kamp på liv og død’

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag