Stort kaos efter aflyst bokse-brag: Mogens Palle raser mod eget topnavn

Den aldrende promotor er skuffet og vred over aflysning af kamp mod Patrick Nielsens russiske overmand

Jeppe Morell vandt sikkert på point over tyskeren Bernard Donfack

Far er ikke bare skuffet.

Den aldrende promotor Mogens Palle er vred.

Den genetablerede boksestalds største navn Jeppe Morell har i en mail aflyst, hvad der var programsat til at være hovedkampen ved Danish Fight Night lørdag, 24. november.

Bokseren med base i Aarhus skulle have været i ringen mod den russiske eks-verdensmester Dmitry Chudinov, som i sin tid tilføjede Patrick Nielsen karrierens første nederlag i en kamp om WBA's ledige VM-titel i mellemvægt.

Siden har russeren været i Danmark og tabt til den forhenværende Mogens Palle-bokser Lolenga Mock.

Årsagen til Jeppe Morells selvbestaltede aflysning af hovedkampen er, at den hyrede sparringspartner, gambisk-britiske Patrick Mendy ikke ankom til Aarhus til tiden, fordi sparringspartneren faldt i søvn i lufthavnen og fik stjålet pas og ejendele.

Mogens Palle prøvede at redde situationen ved at tilbyde Jeppe Morell at komme midlertidigt til København for at sparre med staldens cruiservægter Ditlev Rossing og svenskeren Sven Fornling, indtil Patrick Mendy i løbet fem-dage dage ville have skaffet sig et nyt pas..

- Tilbuddet blev afvist med den begrundelse, at de begge var for 'tunge', siger Mogens Palle.

- Desuden har jeg også forsøgt at få en tidligere italiensk verdensmester herop.

- Det er 'tøset' af ham, da han har trænet i otte uger og skulle være i topform.

- Jeppe Morell er 28 år, og hvis han vil opnå en karriere, er det på høje tid, mener Mogens Palle, som ikke kan opfylde Jeppe Morells ønske om at udsætte kampen i fire uger, fordi kampen i så fald vil kollidere med julen og damehåndbold.

Jeppe Morell har selv aflyst, hvad der skulle have været karrierens største kamp. Årsagen er, at sparringspartneren blev forsinket (Foto: Lars Poulsen)
Jeppe Morell har selv aflyst, hvad der skulle have været karrierens største kamp. Årsagen er, at sparringspartneren blev forsinket (Foto: Lars Poulsen)
 

Trods aflysningen kan Mogens Palle byde på seks kampe ved stævnet i Frederiksberghallen.

Vild med dans-vinder Sarah Mahfoud skal i kamp nr. seks op mod den tidligere Europamester Stephanie Ducastel, der senest har tabt en VM-titelkamp i Canada, mens IBF-juniorverdensmester Enock M. Poulsen i en såkaldt IBF Champion Confrontation skal møde den spanske IBF-International-mester Kelvin Dostel.

En anden juniorverdensmester Ditlev Rossing skal i ringen mod den argentinske knock bokser Miguel Angel Peralta med tilnavnet 'Bødlen'.

Argentineren har vundet otte af ni sejre på knock out, men Ditlev Rossing kan også slå en proper næve, hvilket sidstnævnte viste ved det seneste Danish Fight Night-stævne, hvor den tidligere ukrainske OL-bokser Viktor Polyakov blev stoppet allerede i 2. omgang.

Uanset resultaterne har Mogens Palle allerede 'vundet' en lille sejr, fordi konkurrenten Team Sauerland har måtte aflyse et EM-stævne programsat til den samme aften i Aarhus.

Her skulle den lokale Dennis Ceylan have bokset en EM-titelkamp mod Jesus Sanchez fra Spanien, men på grund af influenza har den tidligere danske europamester ikke trænet optimalt.

EM-stævnet kunne have udløst en regulær 'boksekrig' på dansk grund med to prof-stævner på den samme aften, men 'krigen' er aflyst

Se også: Dansker-dræber fik prygl: Palles trumfkort i stor sejr

Se også: Vild med dans-Sarah delte øretæver ud så blodet sprøjtede 

Ditlev Rossing har sendt ukrainske Viktor Polyakov i gulvet til Danish Fight Night. Foto: Lars Poulsen Boksning - 16. sep. 2018 - kl. 07:21 Boksehåb leverer stort knockout: Kom med Micki Nielsen

16 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen