Super-Brian: Derfor går det ikke som Rudy mod Patrick

Brian Nielsen mener, at Lolenga Mock kan gøre, hvad Rudy Markussen ikke formåede og besejre Patrick Nielsen

Lolenga Mock: Jeg smadrer Patrick Nielsen (Video: Jonas Ryefelt)

Det blev anset for noget af en parodi, da den stort anlagte kamp mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen blev stoppet allerede i tredje omgang.

Nu kan bokse-fans frygte, at endnu et stort opgør i Danmark kan ende på samme måde, når Mogens Palle og Brian Nielsen gerne vil have deres 43-årige Lolenga Mock til at møde Patrick Nielsen.

Men det skal man ikke frygte, hvis man spørger Brian Nielsen.

- Kunne du forestille Lolenga eller Patrick smide sig ned? Det kunne jeg sateme ikke. Det er der ingen af dem, der gør. Det var en meget dårlig kamp sidst, siger Nielsen til Ekstra Bladet.

- Han er i bedre form end nogensinde før, og han har nosserne og viljen. Det er det vigtigste i boksning, og så kan han slå med begge hænder. Det er en kæmpe fordel, siger Nielsen.

- Jeg kan høre fra alle de andre, der sparrer med ham, at han er vildt stærk, og jeg kunne også godt selv tænke mig at sparre med ham, men han er jo vildt stærk både konditionsmæssigt og slagmæssigt. Man kan se på hans krop, at han er stærk, siger Nielsen.

Lolenga Mock inviterer Patrick Nielsen og Nisse Sauerland til en plads ved ringside på fredag - Mock mener selv, at han kan slå Patrick Nielsen (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Største brag siden Kessler-Froch: Patrick, kom og se mig

Lolenga Mock har en hård kamp fredag, og derefter kan en kamp mod Patrick Nielsen komme på tale (Foto: Jakob Jørgensen)
Lolenga Mock har en hård kamp fredag, og derefter kan en kamp mod Patrick Nielsen komme på tale (Foto: Jakob Jørgensen)

Mogens Palle mener, at Team Sauerland frygter at lade Patrick Nielsen møde Lolenga Mock og derfor har arrangeret et stævne i Jylland mod en endnu ukendt modstander - er det et stort navn taber Patrick Nielsen, mener han (Foto: Mogens Flindt) Boksning Mogens Palle håner Patrick og Sauerland

Fredag bokser 43-årige Mock mod peruvianske David Zegarra, der har 30 sejre i 30 kampe og er nummer fem på verdensranglisten.

- Det er helt klart en god modstander. I min verden måske en lidt for god modstander, siger Nielsen.

Brian Nielsen boksede selv helt oppe i en alder af 47 år, og takker Sauerland for, at han kom i så god form i en sen alder. Som promotor-rival til Sauerland har han dog ikke meget at takke tyskeren for.

- Nu møder Lolenga en rigtig god modstander, og så har Sauerland fået, hvad han gerne vil have, og så finder han på et nyt problem, siger Nielsen, der tror, at Mock vil vinde et eventuelt opgør mod Patrick Nielsen.

- Patrick er en god fyr og bokser godt, men Lolenga har lidt mere i handskerne. Jeg mener helt klart, at han er den bedste i Danmark, og jeg vil gerne være med til at lave den kamp. Er Patrick klar, så kan det blive i morgen, siger Nielsen.

Han mener ikke, at man skal lade sig snyde af Lolenga Mocks 14 nederlag i karrieren.

- Lolenga er helt klart blevet 100 gange bedre, efter han er kommet til Danmark, og jeg mener også, at hans rekordliste viser ikke, hvor god han er. Han tabte mange kampe i starten, men nu er han i form og har, hvad der skal til, siger Nielsen.

Han frygter dog, at kampen mod mellem Lolenga Mock og Patrick Nielsen aldrig bliver til noget.

- Der er for meget at tabe for Patrick, siger Nielsen.

Brian Nielsen kæmper for at lave kampen mellem Lolenga Mock og Patrick Nielsen og mener, at Mock vil
Brian Nielsen kæmper for at lave kampen mellem Lolenga Mock og Patrick Nielsen og mener, at Mock vil

Her besejrer Patrick Nielsen Rudy Markussen:

11 kommentarer
Vis kommentarer