Super-Brian dropper titel

Brian Nielsen har afstået sin promotorlicens, mens Bettina Palle til gengæld har generhvervet sig titlen

Mogens Palle har fortsat promotor-licens. Nu får datteren, Bettina Palle, også en promotor-licens, mens Brian Nielsen har droppet sin. Foto: Mogens Flindt.
Mogens Palle har fortsat promotor-licens. Nu får datteren, Bettina Palle, også en promotor-licens, mens Brian Nielsen har droppet sin. Foto: Mogens Flindt.

Boksebamsen Brian Nielsen er ikke længere boksepromotor.

Han arbejder stadig sammen med Mogens Palle, men han har afstået sin promotorlicens.

Nu har Brian Nielsen aldrig været den praktiske ’gris’, der har hentet modstandere til de danske boksere til stævnerne, selv om han faktisk har stået opført som promotor på 15 af stævnerne som duoen har afholdt de senere år, fremgår det af boxrec.

I stedet har Mogens Palles datter, Bettina Palle, igen fået promotorlicens.

- Min far er jo blevet 85. Han har godt nok lovet at blive 100 år, men med min promotorlicens ruster vi os lidt til fremtiden, forklarer Bettina Palle, der uddyber om årsagen til, at hun igen træder ind på boksescenen:

- Vi har mange talentfulde og lovende boksere på vej. Forretningen tegner lys for fremtiden. Derfor arbejder jeg fuldtid på projektet, siger Bettina Palle.

Fire får promotor-licens
Hun har tidligere haft en managerlicens, men det har hun ikke i øjeblikket.

- Men det kan jeg hurtigt få igen, hvis jeg ønsker det, siger Bettina Palle.

Det er ikke kun Bettina Palle, der har fået udstedt ny promotorlicens. Nye på den front er også 70-årige Hadi Hamane, der har sin base i amatørklubben IK Valby. Thomas Møllenberg samt Svend Rasmussen, der er bagmanden til firmaet Quaestor.

Det var den oprindelige plan, at han skulle være sponsor for Peder Forsman, da han for nylig kom ind på boksescenen som promotor.

Men Peder Forsman kom lige så hurtigt ud boksesporten igen, da Ekstra Bladet i marts afslørede, at han havde en fortid med otte voldtægtsdomme.

Siden kastede Forsman håndklædet og gav afkald på sin promotor- og manager-licens. Den havde han også haft svært ved at bevare, fordi reglerne siger, at man skal være uberygtet.

Mogens Palle nyder tit en god frokost, på bordet står selvfølgelig også snapseglas. Foto: Olivia Toftlund. Boksning Mogens Palles mareridt: Har tabt millioner på kærligheden

  Mike Tyson og hans slæng 
på vej ind på Hotel d’Angleterre i oktober 2001. Yderst til venstre ses vennen ’Crocodile’. 
(Foto: Morten Bjørn Jensen) Kendte Mit liv med Tyson

Mike Tyson og hans slæng 
på vej ind på Hotel d’Angleterre i oktober 2001. Yderst til venstre ses vennen ’Crocodile’. 
(Foto: Morten Bjørn Jensen) Kendte Mit liv med Tyson Peter Secher og Patrick Nielsen går sammen om at få gang i bokserens karriere. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Rocker-advokat bliver Patrick Nielsens nye manager

48 kommentarer
Vis kommentarer