Annonce:
Annonce:

Svensk bokser er i kunstigt koma efter hjerneblødning

Erik Skoglund blev fredag aften opereret for en hjerneblødning. Hans tilstand er alvorlig, men stabil

Lægerne vil snart forsøge at vække Erik Skoglund, fortæller Sanna Neselius, læge i Det Svenske Bokseforbund. Foto: /ritzau/Jakob Jørgensen
Lægerne vil snart forsøge at vække Erik Skoglund, fortæller Sanna Neselius, læge i Det Svenske Bokseforbund. Foto: /ritzau/Jakob Jørgensen
Annonce:
Følg Boksning

Den svenske boksestjerne Erik Skoglund er blevet ramt af en hjerneblødning i forbindelse med et træningspas, og han blev i hast fragtet til hospitalet, hvor han gennemgik en operation.

Det skriver det svenske nyhedsbureau TT.

Svenskerens PR-ansvarlige, Edward Roff, skriver i en pressemeddelelse, at Skoglund fredag aften blev kørt på hospitalet efter et træningspas i hjembyen Nyköping.

Efterfølgende gennemgik han en operation. Af pressemeddelelsen fremgår det, at lægerne var tilfredse med resultatet af operationen.

- Eriks tilstand er alvorlig, men stabil. De kommende tre-fire dage er vigtige for hans tilstand. I denne tid beder vi alle om at respektere Erik og hans familie, står der i pressemeddelelsen.

Sanna Neselius, læge i Det Svenske Bokseforbund, fortæller til Expressen, at man de kommende dage vil forsøge at vække Skoglund for at se, hvor meget hjernen har taget skade.

Annonce:

- Man vil forsøge at vække ham snart, siger Neselius.

- Hvis han er blevet svært hjerneskadet, vil han ikke være i stand til at trække vejret selv, og så må han igen lægges i respirator. Og så må man se igen efter par dage yderligere, forklarer hun.

Så sent som i august agerede Mikkel Kessler sparringspartner for svenskeren, som forberedte sig til kamp.

- Det er helt forfærdeligt. Og man vil jo allerhelst ringe og gøre alt muligt. Men jeg tror, familien skal have lidt fred nu, siger Kessler til Ekstra Bladet.

- Operationen skulle heldigvis være gået godt. Men man bliver alligevel stadig lidt - ikke bare ked af det - men overrasket. Erik Skoglund er en sød person og en mand, der altid har været i super god form. Vi må bare krydse fingre for, at han er okay.

Annonce:

Tidligere var det planlagt, at 26-årige Skoglund skulle møde briten Rocky Fielding i London 17. december. Kampen blev dog siden droppet, fordi hovedkampen mellem David Haye og Tony Bellew ved samme begivenhed blev aflyst.

Chokmelding! Boksestjerne får hjerneblødning under træning

Mens vi venter på comebacket: Her er Kesslers nye job

20 år efter: Tyson vs. Holyfield blev historiens mest vanvittige kamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: