Annonce:
Annonce:

Thorslunds VM-kamp på plads: Møder Gabriela Bouvier

Titelforsvar endelig en realitet: Dina Thorslund skal møde den tidligere IBF-verdensmester Gabriela Bouvier fra Uruguay ved et VM-stævne i Struer

Dina Thorslund ser op til bokseren Muhammed Ali, og hun har ligesom den verdenskendte bokser også store ambitioner - og det lægger hun ikke skjul på.
Annonce:
Følg Boksning

De sidste detaljer om en nært forestående VM-kamp er efter lidt tovtrækkeri faldet på plads: Dina Thorslunds næste modstander bliver den tidligere IBF-verdensmester Gabriela Bouvier fra Uruguay.

Kontrakten er med andre ord signed, sealed and delivered både i forhold til WBO og netop Bouvier.

Dermed sætter den danske verdensmester endnu engang sin WBO-titel på spil; denne gang i et mere eller mindre frivilligt titelforsvar, der efter alt at dømme skal finde sted 16. maj på hjemmebanen i Struer.

Trods et ellers genstridigt forbund er det altså lykkedes Thorslund-lejren på egen hånd at arrangere et titelforsvar mod en kapabel modstander på mindre end fire uger.

En bedrift, som promotorbiksen Team Sauerland - bevidst eller ej - altså ikke formåede at føre ud i livet - til trods for at Nisse Sauerland, Thorslunds nu tidligere promotor, endda havde mere end et halvt år til at operere i.

Annonce:

Efter kritik og uro: Stopper samarbejdet øjeblikkeligt

Stoppede Dina-samarbejde: Det gav ikke mening

Nu får Dina atter muligheden for at dele øretæver ud i bokseringen. Foto: Claus Bonnerup
Nu får Dina atter muligheden for at dele øretæver ud i bokseringen. Foto: Claus Bonnerup
 

Rutineret modstander
Med intet mindre end 13 titelkampe på rekordlisten - heraf hele otte VM-kampe - lader 28-årige Bouvier (15-10-1) til at blive en seriøs challenger med en vis mængde rutine at trække på fra en lang række store boksebrag.

Som tidligere IBF-verdensmester i (super)fluevægt har Bouvier i hvert fald allerede bevist, at hun sagtens kan stå distancen selv i de helt store kampe. IBF’s VM-titel erobrede Bouvier nemlig tilbage i 2013 med en klokkeklar pointsejr over Florencia Roxana Canteros.

En VM-titel, som Bouvier sidenhen med succes forsvarede en enkelt gang i 2014; det var mod venezuelanske Carolina Alvarez. 26-årige Thorslund kan med andre ord derfor sagtens regne med kompetent modstand i ringen til maj, når hun langt om længe igen kommer i arbejdstøjet.

Annonce:

Men den erfarne uruguayanske bokser er stadig en modstander, som den ubesejrede struerboer i superbantamvægtklassen - trods lidt potentiel ringrust - sagtens burde kunne både tøjle og tæmme - især hvis der på sigt skal hentes flere VM-bælter hjem til det vestjyske.

Egenhændigt at arrangere et stort VM-boksestævne kan virke som en ordentlig mundfuld selv for den største businessman og eventmager; men ifølge de seneste bulletiner fra Struer-egnen beskrives den lokale opbakning som helt i top; de lokale kræfter ser ud til at være kommet Thorslund-lejren til undsætning i nødens stund, om man vil.

Manager Thomas Madsen har ikke ønsket at kommentere nyheden.

DU KAN NATURLIGVIS SE DINAS VM-KAMP MED ET LOGIN TIL EKSTRA BLADET +

Gabriela Bouvier, Uruguay

  •     28 år
  •     Har tidligere ageret WBC VM-titeludfordrer i både fluevægt og superfluevægt - har dog aldrig vundet WBC’s VM-titel.
  •     Har tidligere været sydamerikansk mester i fluevægt.
  •     Har tidligere været indehaver af WBC’s Latino-titel i fluevægt.
  •     Rangerer som nr. 15 i verden (ifølge BoxRec) i bantamvægt.
  •     Har indtil nu kun præsteret tre knockouts i karrieren.

Forbund i chok: Patrick-promotors voldtægts-fortid hemmeligholdt

'Din klamme, lille svans - jeg tørrer gulv med dig'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: