Tjente 130 millioner på storkamp: Nu flytter stjernen hjem til mor

Den nye, unge sværvægtskonge Anthony Joshua bankede for få uger siden Wladimir Klitschko på Wembley og scorede kassen. Nu flytter han hjem til mor i hendes lille lejlighed

TV: Gense alt fra VM-braget her

Han spås at blive den første bokser nogensinde til at tjene omkring ni milliarder. Og for bare to uger siden smadrede den 27-årige, britiske sensation Anthony Joshua legenden Wladimir Klitschko foran 90.000 mennesker på Wembley.

En sejr, der indbragte solide 132.000.000 kroner og tre skinnende VM-bælter.

Men selvom man er en stor boksekanon, der er blevet rig og berømt, kan man åbenbart sagtens leve et helt 'normalt' liv under ydmyge forhold.

For Joshua har ikke købt sig en 20 værelses mansion med dertilhørende garage af guld. Nej, sværvægtskongen Joshua er såmænd flyttet hjem bag de trygge rammer hos mor. Jep, den er god nok. Det mener Mirror i hvert fald at vide.

Joshua vil angiveligt ikke lade sig rive med af berømmelsen. Det betyder, at han indlogerer sig hjemme hos mor Yeta Odusanya i hendes simple toværelses lejlighed i det nordlige London. Det skriver Mirror.

Foto: AP
Foto: AP

Kvalitetstid med mor
Han elsker angiveligt at spendere kvalitetstid med moderen, der til dagligt arbejder som socialrådgiver. Om ikke andet væk fra ringen. For moderen er sjældent til stede, når sønnike kæmper i ringen. Faktisk har hun ikke overværet en kamp med ham siden, han var amatør og boksede under OL på hjemmebane i London  i 2012.

TV: Her knockouter Joshua Klitschko i 11. runde:

Hun kan angiveligt ikke bære at se hans kampe og ønsker bare at sætte ham fri, fordi hun elsker ham, har Joshua tidligere sagt ifølge Mirror.

De to har et helt særligt bånd til hinanden væk fra boksningen, har hun tidligere udtalt.

- Vi er meget tætte, og det har vi været fra dag ét, fordi han er min eneste søn, sagde hun ifølge Mirror i april og uddybede:

- Vi bor sammen, og han passer altid på mig. Jeg kan stadig ikke bære at se hans kampe, jeg bliver virkelig nervøs, og jeg bekymrer mig meget for ham.

Foto: AP
Foto: AP

Brugte penge på regninger
Selvom Joshua har flyttet sig selv og sine mange millioner hjem til mor, betyder det ikke, at han ikke har brugt nogle pund af den store præmiesum.

Den hårdtslående brite havde før sin status som tredobbelt verdensmester et mindre økonomisk udestående, der skulle ordnes. Over for mediet Daily Star fortalte Joshua, at han havde gammel gæld, nogle regninger, der skulle betales hos det lokale renseri.

- Som det første skal jeg ned og betale min regning. Den er meget stor, sagde Anthony Joshua.

Stor er måske så meget sagt. Den samlede regning lød på 120 pund, hvad der svarer til cirka 1000 danske kroner.

Det er blot et greb i lommen for en nyrig med 132 millioner på kontoen.

Joshua kan muligvis se frem til at tjene endnu flere millioner meget snart igen. For Wladimir Klitschko har angiveligt krav på en revanchematch ifølge hans kontrakt. Den mulighed overvejer begge parter netop nu.

Joshua er indehaver af VM-bælterne i  IBF-, WBA- og IBO-regi. 

TV: Her meddeler Joshua, at han er klar til en ny kamp:

Se også: Bankede legenden i vildt brag: Nu kan kometen tjene milliarder!

Se også: Tjente 132 mio: Det første han brugte pengene på, vil overraske dig

Se også: Knockout-kongen kopierer ikonisk Ali-billede

Se også: Fik klø i historisk Wembley-brag: Nu reagerer legenden på revanche-snak

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen