'Tøffe' og Boldsen i vildt slagsmål: 'Har han bestukket dommeren?'

Den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting blev sendt i ringen mod Joachim Boldsen i anledning af, at TV3 Sport dækker boksebraget mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor i Las Vegas

Hvad sker der, når 115 kilos ondskab bliver sluppet løs mod 133 kilos håndboldkoryfæ?

Svaret er en helvedes masse i en kort periode, hvorefter både Stig Tøfting og Joachim Boldsen viser, at de er langt fra topformen.

I anledning af, at TV3 Sport har sendt det helt store kavaleri til Las Vegas for at dække verdens største kommercielle boksekamp mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor, blev de to tidligere professionelle sportsudøvere sluppet løs i ringen.

Se klippet øverst i artiklen, hvor Stig Tøfting og Joachim Boldsen først er til indvejningen og derefter bliver sendt i ringen.

Det går ikke stille for sig.

Ekstra Bladet fangede Stig Tøfting på telefonen, da han har sovet slagene ud i Las Vegas. Som man også kan se i videoen havde begge to det sjovt med det. Han føler, at det var en lige kamp.

- Det er op til dommeren at vurdere, men en uafgjort var vist et fair resultat. Men nu da det er i USA, kan jeg ikke udelukke, at Joachim har bestukket dommeren, siger Stig Tøfting med et grin.

Samtidig lunede det også gevaldigt for den tidligere fodboldspiller at sende nogle knytnæveslag mod gøgleren Joachim Boldsen.

- Det har jeg ventet på rigtig længe. Det var fint og hårdt. Meget hårdt.

I klippet kan man høre Joachim Boldsen pruste og stønne, hvorefter han udbryder, at han ikke kan mere. Stig Tøfting så knap så mærket ud. Den knap 20 kilo lettere plæneklipper vil dog også påstå, at han er i bedre form.

- Det var lidt en øjenåbner for Joachim, da han fandt ud af, hvor hårdt det var. Jeg er måske i bedre løbeform. Men ellers er det nok meget lige. Vi var begge helt smadrede.

Se også: Øretæver i luften: Giganterne i top-provokerende duel

Se også: Av, av, av! De smider tøjet for McGregor og Mayweather

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen