Truede med drab: - Det røg bare ud af munden

Dereck Chisora har måttet undskylde sin åbenmundethed inden kampen mod David Price

Det var ikke overlagt - det skete bare. Sådan forklarer den britiske sværvægtsbokser Dereck Chisora om sit ordvalg inden kampen mod David Price.

- Han er et får på vej til slagteren, og jeg kommer til at slå ham ihjel.

- Jeg myrder ham - det sværger jeg, lød bandbullen mod Price.

Det har Chisora for så vidt gjort mange gange - men denne gang var det anderledes.

For ordene faldt blot en uge efter, at den 27-årige amerikanske letmellemvægter Patrick Day døde efter nogle dage inden at være blevet hjerneskadet efter en knockout.

Derfor trækker Chisora nu sin udtalelse i land.

- Jeg undskylder, at jeg har sagt sådan. Det var ikke min intention.

- David er min kammerat. Det var ikke ment sådan. Det røg bare ud af munden på mig, siger Dereck Chisora til BBC.

35-årige Chisora var i flere år udfordrer til sværvægtstronen, men tabte til blandt andre Tyson Fury, David Haye og Vitaly Klitschko. alligevel var han to gange WBA- og en gang WBO-verdensmester.

På lørdag bokser han så i O2 Arena i London mod sin 36-årige landsmand David Price om det ledige Intercontinental-bælte i WBO-regi - Price afløser Chisoras oprindelige modstander, Joseph Parker, der har måttet trække sig med sygdom.

Dereck Chisora har været i ringen 40 gange i sin professionelle karriere med 31 sejre (22 på KO). Price har bokset 31 gange med 25 sejre (20 på KO).

Patrick Days (t.v.) kamp mod Charles Conwell blev hans sidste. Foto Jon Durr/Ritzau Scanpix Boksning Bokser død efter knockout

Det blev en frygtelig afslutning på kampen for Patrick Day, der forlod ringen på en båre. Foto: Dylan Buell/Ritzau Scanpix Boksning Bokser hjerneskadet efter knockout

Carl Froch kæmpede forrygende kampe med Mikkel Kessler i sin tid som aktiv. Senest har briten med den glorværdige karriere dog havnet i medierne på grund af noget helt andet end boksning. Foto: Jacob Ehrbahn/POLFOTO Boksning Bokse-legende chokerer: - Jorden er flad

17 kommentarer
Vis kommentarer