Truede med drab: Knockout i titelkamp

Dereck Chisora er klar til nye titelkampe efter knockout-sejren sent lørdag aften i O2 Arena

Chisora endte med at få Price i gulvet sent lørdag aften. Video/redigering: Reuters/Kristian Hansen

Det sker ikke så tit, men Dereck Chisora har fortrudt sit ordvalg. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix Boksning Truede med drab: - Det røg bare ud af munden

35-årige Dereck Chisora har haft både WBO- og WBA-international-titler i sværvægt og har bokset om VM-titlen.

Sent lørdag aften i O2 Arena i London var han i kamp mod David Price om den ledige WBO-interkontinentale titel, og det med succes.

Dereck Chisora bankede David Price i London i nat. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix
Dereck Chisora bankede David Price i London i nat. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix
 

Britiske Chisora ramte sin landsmand hårdt med to hooks i tredje omgang og i fjerde omgang sendte han modstanderen i gulvet.

Selvom Price akkurat kom på benene igen, inden han blev talt ud, så sluttede kampen, da hans hjørne smed håndklædet i ringet.

Nu vil Chisora gerne møde den 32-årige ukrainer Oleksandr Usyk.

- Det vil være en fantastisk kamp, og det vil sende ham op til en ny titelkamp, og det er, hvad han ønsker, siger den tidligere verdensmester David Haye, der nu træner Chisora, ifølge BBC.

Artiklen fortsætter under billederne

Weekenden har også på budt porno-model i MMA-debut, som du kan se LIGE HER

Læserne har indsendt adskillige gode forslag til et nyt tilnavn til Oliver Meng. Foto: Per Rasmussen Sport og Spil Læserne har talt: Her er nye navne til dansk verdensmester

Fotos: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Deontay Wilder så ond ud i nat, og modstanderen i ringen fik da også tæsk. Foto: AL BELLO/Ritzau Scanpix Boksning Ville myrde ham: Brutalt knockout i 1. omgang

Sarah Mahfoud er fyldt 30 og tager maksimalt fem år mere som bokser, for hun skal også nå det med børn. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Sværger evig troskab

Chisoras sejr mod Price kom efter voldsom ballade i optakten.

- Han er et får på vej til slagteren, og jeg kommer til at slå ham ihjel. Jeg myrder ham - det sværger jeg, lød det fra Chisora mod Price inden kampen.

Det er ikke så usædvanligt med grimme ord, men ordene kom inden for samme uge, hvor den 27-årige amerikanske letmellemvægter Patrick Day døde efter at være blevet hjerneskadet efter knockout.

Siden har Chisora været ude for at undskylde sine ord, og det endte altså med sejr i sidste ende, hvor han nu står på 32 sejre i 41 kampe og de 23 på knockout.

Chisoras nederlag har blandt andet været til navne som Tyson Fury, David Haye og Vitaly Klitschko.

Der var tumult på pressemødet, før titelkampen (Screenshot) Boksning Bad boy gør det igen: Ny tumult før titelkamp

Kubrat Pulev var for stor en mundfuld for Dereck Chisora. (Foto: All Over Press) Boksning Så de den samme kamp? Mystik om dommersedler i boksebrag

Sarah Mahfoud er verdens nummer et, men hænger selv plakater op før sin egen kamp. Foto: Privat Boksning Hænger selv plakater op: - Grænseoverskridende!

6 kommentarer
Vis kommentarer