TV: 40-årig med vanvittig knockout

En brutal højrehånd og mindre end fire omgange var nok for Sergey Khomitsky, der fik Adam Etches til at kollapse i kampen om IBF-titlen i mellemvægt

Det så vildt ud, da Adam Etches måtte kapitulere. (Foto: PA Photos)
Det så vildt ud, da Adam Etches måtte kapitulere. (Foto: PA Photos)

Sergey Khomitsky rundede et skarpt hjørne i fjor, da hviderusseren fyldte 40 år, men mellemvægt-bokseren er langt fra fed og færdig, som en gammel talemåde ellers lyder.

Lørdag aften var han i kamp mod briten Adam Etches, der med sine 24 år på bagen knap var kommet til verden, da Khomitsky blev myndig. Men havde man troet, at ungdommens vildskab ville stå stærkest over for rutinen i et forsvar af IBF-titlen i mellemvægt, blev man hurtigt klogere.

Allerede i fjerde omgang var fighten forbi, da Khomitsky med en uhyggelig knockout på brutal vis gjorde krav på sejren, mens Etches omvendt måtte indløse billet til et ubehageligt møde med gulvet.

Se også: Boksebrag vil slå alle rekorder i indtægter

Et forsøg på at overraske den hviderussiske udfordrer med et angreb med venstrehånden blev fatalt, da Khomitsky slog kontra med en lige højre, der ramte Etches i hovedet, hvorefter briten kollapsede som et skudt dyr.

Dysten var en overstået affære, og resultatet havde aftenens sejrherre allerede forudset forud for kampen, da han selvsikkert slog fast, at han ikke var nem at sætte på plads i en boksering.

- Det er let at drømme om at knockoute mig, men det er også meget vanskeligt. Så snart klokken ringer, vil Etches indse, at hans fantasi spiller ham et puds, sagde Khomitsky til Sky Sports.

- Jeg ved, han er meget ung og talentfuld og kan slå hårdt. Men han har brug for mere end det i kampen mod mig.

Se også: En syg verden: Så dyre er billetterne til århundredets kamp
Dagen derpå er dommen så klar. Khomitsky fik ret, og Etches fik tæsk. Den slagne brite kan dog trøste sig med, at mange før ham har lidt samme skæbne mod den hvidrussiske veteran.

Sejrsstimen tæller 30 triumfer, hvoraf 13 af dem er vundet på knockout. Etches selv var ubesejret indtil nederlaget mod Khomitsky.

Sergey Khomitsky viste ingen nåde, da han sendt Adam Etches i gulvet. Se den brutale knockout her:

11 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere