TV-boss: Kun Kessler mod Patrick er interessant

- Mikkel Kesslers kamp til efteråret vil ikke kunne sælges som Pay Per View, men det kan et opgør mod Patrick Nielsen, siger Peter Nørrelund, der afviser, at Patrick Nielsen kommer med i World Boxing Super Series

Følg Boksning

Mikkel Kesslers nej tak til et wild card til den store, internationale bokseturnering World Boxing Super Series, efterlader den tidligere danske verdensmester i en situation, hvor hans kommende opvarmningskamp ikke vil have den store, kommercielle interesse, hvis altså ikke modstanderen bliver landsmanden Patrick Nielsen.

- Det kunne have været sjovt at få Mikkel med i den store turnering. Men det her handler om, hvilken træningstilstand Mikkel befinder sig i. Og det er helt hans afgørelse. Det respekterer vi, siger Peter Nørrelund, der er adm. direktør for MTG Sport.

MTG Sport, der blandt andet har tv-stationerne 3+ og TV 3 Sport 1 og TV 3 Sport 2, er partner i den nye, store bokseturnering og har derfor også de skandinaviske rettigheder til turneringen.

Ingen Pay-per-view kamp
Hvilke perspektiver ser du for Mikkel Kessler?

- Jeg er hverken manager eller promotor. Men hvis jeg skal se på de kommercielle perspektiver, så kan der ikke laves en Pay-per- view kamp, når Mikkel gør comeback i en opvarmningskamp senere på året. Det er helt udelukket, fordi modstanderen ikke bliver af en vis kvalitet, siger Peter Nørrelund og slår fast:

- Den mest interessante kamp kommercielt med Mikkel vil afgjort være opgøret mod Patrick Nielsen. Den kan sælges på Pay-per-view, fordi den vil have så meget historiefortælling om et opgør mellem veteranen og det unge håb, siger Peter Nørrelund.

Boksning er specielt i forhold til andre sportsgrene, fordi boksernes indtægter afhænger af, om kampen kan sælges til Pay-per-view. En fingerregel er, at indtægterne til bokserne er 10-15 gange større, hvis de bokser Pay-per-view i forhold til, at kampen kun sendes på free tv.

Allan Back, der er Mikkel Kesslers rådgiver, ønsker ikke at kommentere på Mikkel Kesslers mulige modstander i et comeback til efteråret.

Da Ekstra Bladet besøgte Mikkel Kessler for én måned afviste han helt at udtale sig om en mulig kamp mod Patrick Nielsen. Mikkel Kesslers planer går tilsyneladende slet ikke i retning af en kamp mod landsmanden.

Mikkel Kessler ville slet ikke tale om Patrick Nielsen, da Ekstra Bladet besøgte ham for én måned siden. Hans planer går tilsyneladende slet ikke i den retning. Foto: Lars Poulsen.
Mikkel Kessler ville slet ikke tale om Patrick Nielsen, da Ekstra Bladet besøgte ham for én måned siden. Hans planer går tilsyneladende slet ikke i den retning. Foto: Lars Poulsen.

 Derfor dropper Kessler millionerne

Patrick kommer ikke med
Nu står det også klart, at der ingen danskere kommer med i den nye, store bokseturnering, World Boxing Super Series.

Mikkel Kessler meldte fra i sidste uge, og Peter Nørrelund afviser, at Patrick Nielsen kommer ind i turneringen på trods af, at han er rangeret som nummer to hos et af de store forbund, WBA.

- Jeg kan ikke se Patrick i den turnering. Jeg synes ikke, Patrick har udviklet sig, så det berettiger ham til at deltage på højeste niveau, som den turnering virkelig er, siger Peter Nørrelund, der sidder i bestyrelsen i World Boxing Super Series og således er med til at træffe beslutning om hvilke 16 boksere der skal med.

Svenskeren Erik Skoglund bliver eneste skandinaviske islæt. Haner med i turneringen i supermellemvægt.

Der bliver udvalgt 16 boksere – otte i supermellemvægt og otte i cruiservægt – til turneringen. De bliver præsenteret ved et stort show i Monaco lørdag 8. juli. Turneringen begynder med kvartfinaler til september/oktober. Semifinaler bokses i januar/februar. De to finaler finder sted til maj næste år.

Patrick Nielsen kommer ikke med i World Boxing Super Series. Han har ikke udviklet sig godt nok, mener Peter Nørrelund. Foto: Ernst van Norde.
Patrick Nielsen kommer ikke med i World Boxing Super Series. Han har ikke udviklet sig godt nok, mener Peter Nørrelund. Foto: Ernst van Norde.
 

Patricks enorme vægttab: Så galt stod det til

Sjovt med Kessler: Men vi har større perspektiver

 Kessler afviser super-comeback: Jeg er ikke parat

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter