Annonce:
Annonce:

TV: Golovkin med brutal knockout i VM-forsvar

Gennady Golovkin viste ingen nåde, da mellemvægteren forsvarede sine VM-bælter ved at slå briten Martin Murray i gulvet og tage sin 19. knockout-sejr i træk

(Foto: Screendump/TV3 Sport)
(Foto: Screendump/TV3 Sport)
Annonce:
Følg Boksning

Han kunne egentlig bare have taget det med ro til sidst. Sikre sig sejren ved at optræde defensivt og afventende. Lade sekunderne gå.

Men Gennady Golovkin foretrækker at agere frem for at reagere, så den kasakhiske bokser gjorde arbejdet mod Martin Murray færdig før tid qua en knockout og forsvarede dermed sine tre VM-bælter i mellemvægt.

Briten holdt stand med hiv og sving indtil 11. runde, hvor paraderne ikke kunne stå for presset længere. Golovkin havde trængt Murray ud i tovene, og det stod hurtigt klart, at den eneste vej væk derfra var via en tur i gulvet.

Officielt: Verdens vildeste bokse-brag på plads

En sublim kombination fra den kasakhiske favorit resulterede i en brutal knockout, der kunne have fremstået endnu mere modbydelig, end tilfældet var,hvis ikke kamplederen havde grebet ind. Men det gjorde han, og det skal Murray nok være meget glad for.

Annonce:

Under hele affæren var han således blevet udstillet såvel som udbokset af en overlegen modstander, der med den seneste triumf nu er oppe på imponerende 19 knockout-sejre i træk.

Ekspert om gigant-kamp: De er lysår foran Kessler

Det er ikke for sjov, at Golovkin anses for at være et fænomen i sporten, og den hårdtslående herre havde da også haft Murray i gulvet flere gange i løbet af kampen, inden det endelige stød blev sat ind.

Dagen derpå kan briten dog pleje sine smerter med bevidstheden om, at han er den første bokser, der har tvunget Golovkin ud 11 runder, inden en afgørelse fandt sted. Om det mentale plaster så kan dække for de synlige sår, er en hel anden sag.

Det var vist heldigt, kamplederen greb ind - Se den brutale knockout her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce:
Annonce: