TV: Kan du gætte en kvabset kongebokser?

Den tidligere verdensmester i boksning Prince Naseem har siden storhedsdagene taget en masse kilo på over alt på kroppen

Der er forskel på den Prince Naseem, man ser i billedet og den udgave, der optræder uden for ringen den dag i dag. Prince Naseem har taget på - lad os sige det sådan. (Foto: AP/Carlos Osorio)
Der er forskel på den Prince Naseem, man ser i billedet og den udgave, der optræder uden for ringen den dag i dag. Prince Naseem har taget på - lad os sige det sådan. (Foto: AP/Carlos Osorio)
Følg Boksning

Han er ganske vist pensioneret for en del år siden. Men det forhindrer tilsyneladende ikke den tidligere, engelske fjervægtstopbokser Prince Naseem i at gå et par vægtklasser eller tre op. Også selvom det er uden for ringen.

40-årige Naseem sad ringside lørdag aften under sværvægtsbraget mellem Tyson Fury og Derick Chisoras i London.

Norsk boksefænomen pumpede udfordrer

Og da kameraet pludselig panorerede over mod Naseem stoppede det brat op. Hov, hvad var den af?! Naseem så ganske rund ud om maven, og ansigtet har da også fået lidt sul siden de succesfulde boksedage som mester i WBO-, WBC- og IBF-regi.

Kommentator Claus Borre morede sig en del over 'Naz'' nye look. Borre huskede da også en noget lettere Naseem, da han så ham for et års tid siden.

Borre brød ud i latter og med replikken: 'Er det ikke Prince Naseem, der er blevet så tyk?!'. Det var som om gode, gamle Naseem hørte ham og blev lidt flov. I hvert fald forsøgte Naseem at vifte kameramanden væk, mens han smilede forlegent.

TV: Den nye Kessler fortsætter sejrsstime

Vurdér selv i klippet øverst i artiklen. Er Naseem virkelig blevet så tyk, som Borre udbryder?

Det var i øvrigt 26-årige og ubesejrede Fury, der vandt sværvægtsdysten mod Chisora. Derfor gætter flere nu på, at englænderen bliver Wladimir Klitschkos næste udfordrer til bælterne i WBA, IBF og WBO.

Se Dereck Chisora give op mod Tyson Fury i 10 omgang her:

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.