TV: Kessler: Derfor stopper jeg

The Viking Warrior har mentalt indstillet sig på at være boksepensionist - men Ward eller Froch spøger stadig

I dette videointerview fortæller Mikkel Kessler, hvorfor han har valgt at stoppe sin karriere (foto: Jonas Olufson)

Ventetiden har været lang og hidtil forgæves for Mikkel Kessler, siden han for 20 måneder siden boksede sin seneste kamp: Opgøret i London mod Carl Froch.

Man kan roligt sige, at Kessler spillede på få heste, for det var i virkeligheden kun en revanche mod Froch eller Andre Ward, der kunne få danskeren tilbage i ringen. Drømmekampen kom aldrig og derfor annoncerer han i dag sit karrierestop.

- Det har været et svært valg, men jeg har ventet siden maj sidste år. Det har været en lang ventetid. Jeg vil møde de bedste af de bedste, og det går jeg ikke på kompromis med.

Mikkel Kessler trækker sig tilbage efter 49 kampe som professionel (Foto: Lars Poulsen). Boksning Kessler indstiller karrieren

- Er det endegyldigt forbi?

- Der har vi et issue, for hvis Froch kom om nogle måneder og sagde: 'Ok, skal vi have den tredje kamp?', så vil jeg ikke sige: 'Det ved jeg ikke rigtig' eller bare hoppe ud i det. Men jeg har det sådan, at hvis noget tændes i mig, hvis han spørger, eller hvis Ward vil have en revanchekamp, så må vi snakke om det.

- Derfor indstiller jeg karrieren mentalt og prøver at komme videre med mine ting, men hvis der kommer et vanvittigt godt tilbud fra en af dem, er jeg også frisk.

Herunder kan du høre, hvad Mikkel Kessler gerne vil huskes for:

 

Gigt og flækkede knogler er hverdag for Mikkel Kessler, der nu smider handskerne i ringside. Træning og sparring op til de store kampe har været hårdest, erkender den 35-årige bokser. (Foto: Linda Johansen) Sport og Spil En slidt 35-årig

0 kommentarer
Vis kommentarer